EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23801 tot 23805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Het zelfbedrog van Nederland

Meer dan vijftig jaar heeft Nederland ver boven zijn stand geleefd. We hadden met zijn allen niets in de gaten. We voelden ons als een van de modernste en beschaafdste landen van de wereld en meenden iedereen te moeten vertellen hoe het moest. Nederland als Gidsland.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Door verhuurdersheffing 10.000 banen bij woningcorporaties op de tocht

De verhuurdersheffing blijft als een dolle stier om zich heen slaan. Niet alleen is de heffing een directe reden voor veel woningcorporaties om de huren maximaal te verhogen, ook de werkgelegenheid bij de corporaties krijgt flinke klappen te verduren. Brancheorganisatie Aedes vreest voor het verlies van 10.000 banen, terwijl huurders vrezen voor onmogelijke huurverhogingen. Schiet Blok’s verhuurdersheffing niet totaal z’n doel voorbij?

Lees verder op huurwoningen.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Spanning loopt op in Oekraïne

De spanningen rondom Oekraïne lopen deze week verder op. Vandaag werd er een helikopter van Oekraïne neergeschoten in Kramatorsk. Een pro-Russische sluipschutter zou een kogel hebben afgevuurd die de brandstof raakte waardoor de helikopter is ontploft. Oekraïne waarschuwde Putin vervolgens dat indringers in het land zullen worden geëlimineerd.

De pro-Russische separatisten die zich in Oekraïne bevinden zijn volgens de regering in Oekraïne in dienst van Rusland. Eerder deze maand hadden de separatisten diverse gebouwen bezet en eisten een referendum zoals gehouden in de Krim over Oost Oekraïne. Het akkoord dat vorige week in Geneve werd gesloten is door Rusland nog niet uitgevoerd. De VS heeft Rusland al gewaarschuwd dat wanneer Rusland het akkoord niet op zal volgen er verdere sancties zullen volgen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

De meest overgewaardeerde beurs in de wereld

Wat is de meest overgewaardeerde beurs in de wereld? Op deze vraag zullen we waarschijnlijk uiteenlopende antwoorden krijgen. Sommige investeerders zullen er op blijven hameren dat de Amerikaanse beurzen op de huidige niveaus zonder meer overbought zijn. Veel te duur dus en daarom te mijden.

Maar zijn de Amerikaanse beurzen wel de meest overgewaardeerde? Er zijn natuurlijk nog andere beurzen die kans maken op die titel en er is één beurs die maar al te vaak over het hoofd wordt gezien. We bedoelen dan de beurs van Parijs, een beurs die nochtans hoge toppen heeft geschoren. Waarbij inderdaad het slechte economische nieuws genegeerd werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014

Column Kees de Kort | De Amsterdamse binnenstad is Nederland niet

De industrie mag volgens het CBS misschien wel meer besteden, dat wil nog niet zeggen dat het ook met de arbeidsmarkt goed gaat. Kijk alleen al naar betalingsachterstanden op hypotheken, zegt BNR's Kees de Kort. "Die nemen nog steeds toe."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs