Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 23816 tot 23820
Bron: digitaalgeldadvies.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Singapore belast de bitcoin - kans of bedreiging?

Singapore is wereldwijd bekend om haar markteconomie en specifiek om haar vrij, innovatief en ondernemersvriendelijk klimaat. De beslissing van Singapore om bitcoins te belasten komt dan ook niet als een verrassing en kan wel eens heel belangrijk zijn voor de bitcoin.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Huizenverkoop Spanje blijft kelderen

Te koop borden op de balkons van enkele appartementen in Madrid.

De huizenverkoop in Spanje is in november met 15,9 procent afgenomen in vergelijking met een jaar eerder, tot 21.847 woningen. Dat blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers van het Spaanse bureau voor de statistiek.

Bron: bitcoinspot.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Bitcoin CFD's

CFD-Handel.nl is een informatieve website waarop u alles te weten kunt komen over het handelen met cfd’s. Bij deze stellen ze zichzelf voor. 

Zoals gezegd kan je op CFD-Handel.nl meer lezen over cfd's, CFD Staat voor Contract For Difference. Het is een instrument waarmee gehandeld kan worden in een onderliggende waarde. Dat kunnen aandelen, indices, grondstoffen of valuta zijn. Tegenwoordig kan men met cfd’s ook handelen in Bitcoin .

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Goud heeft ruimte tot $1.280

De goudprijs is tegen alle verwachtingen in 2014 aardig van start gegaan. Hoewel één zwaluw uiteraard nog geen zomer maakt, mikken de meeste marktvorsers op een verder herstel richting de $1.280.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Op zoek naar een economische ramp? Kijk naar Europa

Politici doen ons graag geloven dat alles beter is in Europa. Maar de realiteit is dat Europa nog steeds een economische nachtmerrie is. Nadat de zuiderse landen eerst getroffen werden, komen binnenkort de grote landen als Frankrijk en Italië aan de beurt. Vergeet niet dat Frankrijk de 5e grootste economie ter wereld is en Italië nummer 9. Grote schokken wachten nog voor het oude continent, aldus The Economic Collapse.