EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23821 tot 23825
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Een van 's werelds grootste investeerders is overtuigd dat 'fracking' aardbevingen veroorzaakt

In zijn meest recente nieuwsbrief waarschuwt Jeremy Grantham, de co-stichter van het investeringsfonds GMO, dat zo’n 117 miljard dollar beheert, voor een toenemend aantal aardbevingen ten gevolge van het “fraccen”- - een methode om schaliegas vrij te maken ...:

‘Voor mij is tenminste één connectie duidelijk en statistisch bewezen... veel duidelijker dan eender wat ik ooit op de aandelenbeurzen of in de economie zag.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Zo rijk zijn onze provincies: Brabant even rijk als Marokko, Gelderland als Cuba

De economie van Groningen is even groot als die van Jemen. Noord-Holland is economisch gezien vergelijkbaar met Bangladesh.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Laat zwakke banken op een ordelijke wijze omvallen

Sommige banken in de eurozone hebben geen toekomst en moeten opgedoekt kunnen worden. Dat heeft Danièle Nouy, de vrouw die namens de ECB toezicht gaat houden op de banken, gezegd in een interview met de Britse zakenkrant Financial Times. Nouy zei ook dat ze de band tussen overheden en banken wil doorbreken omdat die verbintenis in haar ogen de basis vormde voor de crisis. Ze eist dat banken kapitaal aanhouden als buffer voor hun beleggingen in staatspapier.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Chinese goudmarkt groeide in 2013 naar recordniveau

De Chinezen hebben het afgelopen jaar meer goud gekocht dan ooit tevoren. In totaal kwam de vraag naar munten, baren en sieraden uit op ruim 1.176,4 ton. Daarvan bestond 61% uit sieraden. Ook de goudmijnen hadden een goed jaar, de productie steeg in 2013 met 6,2% naar 428,16 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Chinezen kochten in 2013 recordhoeveelheid goud

Vorig jaar zijn de verkopen van goud in China naar recordhoogte gestegen. In totaal werd er 1176 ton goud gekocht. De verkopen van gouden sieraden steeg met 43%. De verkopen van beleggingsgoud, zoals goudbaren en gouden munten, steeg met 57%. 2013 was het eerste jaar dat de verkopen de 1000 ton overstegen.

Lees verder op wordpress.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs