EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23821 tot 23825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

De grootste leugen uit ons leven

We leven in een grote leugen. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld, voegen ze iedere dag $ 2,8 miljard schulden toe aan hun schuldenberg, iedere dag! Een centrale bank die bezit is van de grootste banken van Amerika creëerde de laatste jaren $ 3,3 biljoen uit het niets!! En de bevolking knikt en doet verder alsof er niets aan de hand is. Dit is de Verenigde Staten, maar in Europa is het niet veel beter.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

De energiemarkt beleeft grootste revolutie in jaren

De energiemarkt beleeft ongetwijfeld de grootste revolutie in tientallen jaren. De ontdekking van grote voorraden aan schaalolie en –gas in de Amerikaanse bodem heeft er voor gezorgd dat de U.S. in 1 klap het stadium van energieonafhankelijkheid kunnen bereiken, iets wat niemand enkele jaren geleden had durven te voorspellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Kapitaal vlucht weg uit Rusland

Rusland heeft sinds de inval in de Krim te maken met een serieuze kapitaalvlucht. Buitenlandse investeerders hebben in de eerste drie maanden van dit jaar al $70 miljard weggehaald uit Rusland, veel meer dan waar men aanvankelijk op rekende. Het kapitaal vlucht uit angst voor mogelijke kapitaalcontroles en restricties.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Irak koopt 36 ton goud

Irak heeft in maart 36 ton goud aan haar reserves toegevoegd, waarmee het land in één klap haar goudreserve verdubbelt. In 2012 kocht Irak voor het laatst grote hoeveelheden goud. Het bewijst dat centrale banken over de hele wereld goud kopen ter diversificatie van valutareserves.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Column Kees de Kort op BNR: Miljoen huizenbezitters onder water

Nog steeds komen meer en meer mensen in Nederland met hun hypotheek onder water te staan, zegt BNR's Kees de Kort. "Dat wil zeggen dat de waarde van de hypotheek hoger is dan de waarde van het pand. Logisch ook, want de huizenprijzen blijven toch langzaam maar zeker dalen."

Lees verder op youtube.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs