Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 23821 tot 23825
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Sentiment goudmarkt zakte in december verder weg

Het sentiment in de goudmarkt is in de maand december verder weggezakt, zo blijkt uit de Gold Investor index van BullionVault. Er waren minder kopers in verhouding tot het aantal verkopers onder de BullionVault klanten. Het sentiment was het meest positief in september 2011.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Goudprijs update: Verlies voor edelmetalen

De goudprijs en de zilverprijs gingen vandaag weer onderuit. Goud verloor meer dan 1% van haar waarde en zilver werd zelfs 2,6% goedkoper. De goudprijs staat onder druk door een beter dan verwacht cijfer over de Amerikaanse handelsbalans.

Bron: cryptocourant.nl
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Nederlandse Bitcoin Exchange

De Nederlandse Bitcoin Exchange " Bitplaats" gaat zijn diensten ook aanbieden in België. Belgische gebruikers kunnen hun Cryptovaluta beheren via het betalingsplatform van Bancontact/Mister Cash. Het Belgische Bancontact/Mister Cash is een debitkaart systeem vergelijkbaar met Ideal, het Britse Solo of het Chinese Unionpay. Tot dusver werd in België voornamelijk gekocht via overzeese aanbieders zoals Bitstamp en BTC-e.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Vijf jaar crisis heeft impact op koopkracht, werkloosheid en bouw van nieuwe woningen

De vijf jaar na het uitbreken van de crisis in de herfst van 2008 hebben vooral een negatieve impact gehad op de koopkracht, de werkloosheid en de bouw van nieuwe woningen in België. Dat blijkt uit een analyse van het Franstalige Instituut voor Duurzame ontwikkeling (IDD).

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Geen indexering van ambtenarenlonen en sociale uitkeringen in 2014

De volgende overschrijding van de spilindex zou maar plaatsvinden in december 2014. Dat blijkt uit de laatste prognoses van het Federaal Planbureau. De verschuiving is volledig op naam te schrijven van de verlaging van de btw-voet op elektriciteit.