EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23826 tot 23830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Goud: boven de $1.340 gaan alle remmen los

2014 is tot dusver een goed jaar geweest voor de goud bulls. Goud lag vanaf de eerste week van januari goed in de smaak van beleggers en dat is tot dusver zo gebleven. Van het feit dat enkele grootbanken niet geloven in de edelmetalen in het algemeen, en in goud en zilver in het bijzonder, ligt eigenlijk niemand echt wakker.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Banken profiteren van 'too big to fail'-status

Grote banken profiteren flink van hun positie dat ze 'te groot zijn om te laten vallen' door de overheid. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Het belangrijkste dat je moet weten over obligaties

De meeste obligatiebeleggers kan je in 3 categorieën onderverdelen: de angstige, de vergeetachtige en de slimme beleggers. Het is dan ook niet evident deze dagen om te investeren in obligaties. De Amerikaanse 10-jarige rentevoet steeg van een dieptepunt van 1,68 % naar 3 % om daarna weer terug te vallen rond 2,6 %. De acties van de Federal Reserve hebben een grote impact op de rentevoet en dus ook op de waarde van de obligaties.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Draghi: 'In maart kan de ECB stimuleren'

De Europese Centrale Bank (ECB) kan ingrijpen als de inflatie verder daalt. ECB-president Mario Draghi gaf zondag na een bijeenkomst van de G20 aan, dat stimuleren een optie is als deflatie een issue wordt. En het stimuleren kan wel eens beginnen in maart.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Default risico Oekraïne neemt sterk toe

Het gaat niet bijster goed met de Oekraïne. Het land verkeert in absolute chaos en het is nog onduidelijk welke kant het opgaat. De risico’s op een default zijn ondertussen sterk toegenomen.

Het gaat niet bijster goed met de Oekraïne. Het land verkeert in absolute chaos en het is nog onduidelijk welke kant het opgaat. De risico’s op een default zijn ondertussen sterk toegenomen.

De Oekraïne staat aardig in brand. De president, Janoekovitsj, is op de vlucht geslagen en betogers zijn met elkaar op de vuist gegaan. De situatie is chaotisch, waarbij geldt dat een deel van de bevolking zich in de ‘veilige’ armen van Rusland’s Poetin wil werpen, terwijl een ander deel het liefst aansluiting zoekt bij de EU.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs