Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 23826 tot 23830
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Gentse ambtenaren naar de beurs

Het Vlaams Administratief Centrum (VAC) in Gent trekt naar de beurs. Het gebouw aan het Sint-Pietersstation gaat in de vorm van een vastgoedcertificaat naar Euronext Brussel. Zo'n 1.200 ambtenaren nemen in de loop van dit jaar hun intrek in het gebouw. Dat meldt De Tijd vandaag.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Marc Faber: "Fed zorgt voor meer inkomensongelijkheid"

Volgens Marc Faber zorgt de financiële crisis voor een toenemende inkomensongelijkheid. Ook de Federal Reserve levert daar met haar monetaire beleid een bijdrage aan. Stijgende prijzen voor voedsel en energie raken vooral de lagere inkomens, terwijl de vermogende mensen profiteren van waardestijging van financiële activa.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Werkcheque moet 15.000 jongeren aan job helpen

Werkgevers kunnen binnenkort laagopgeleide jongeren aannemen met een soort dienstencheques. Dat is het plan van minister van Werk Monica De Coninck (sp.a). Ze stelt voor de Activa-maatregel, waardoor een werkgever 1.000 euro korting per maand krijgt op de loonkostenfactuur voor een jonge en laaggeschoolde werknemer, om te vormen tot een werkcheque. Dat meldt De Tijd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Kanye West wint strijd tegen Coinye-munt

Het lijkt erop dat Kanye West de strijd tegen de Coinye-munt gewonnen heeft. De makers hebben het project volgens The Verge opgegeven, nadat Kanye gisteren een rechtszaak tegen hen had aangespannen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

'Economie trekt dit jaar aan'

Dat voorspelt de Wereldbank in een woensdag gepresenteerd rapport over de verwachtingen voor de internationale economie. In jaren hierna vlakt de groei waarschijnlijk af.