EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23831 tot 23835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

1,4 miljoen huiseigenaren staan onder water met restschuld

De term ‘onder water staan’ is de laatste maanden steeds vaker in het nieuws geweest. Niet verwonderlijk als je in het achterhoofd houdt dat de huizenprijzen sinds 2008 met ruim 23% zijn gedaald. Dat betekent dat veel huiseigenaren een koopwoning hebben waarvan de waarde ver onder de totale hypotheekschuld zit. Volgens het CBS hadden begin 2013 1,4 miljoen huishoudens met dit fenomeen te maken. Dat is 34% van alle woningen.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Jeremy Grantham “De Fed maakt alles kapot”

Volgens Jeremy Grantham is de Federal Reserve verantwoordelijk voor het zwakke herstel van de economie. Het is het beleid van de extreem lange en extreem lage rente die de economie op gang moest trekken, maar daar is niet veel van te merken. De Fed heeft het herstel kapot gemaakt, aldus Finance Fortune.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Wordt Alibaba het eerste bedrijf dat 1 biljoen aftikt?

Met de beursgang krijgt de Alibaba Group een poot aan Westerse grond. Wat valt er van het Chinese e-commerce-conglomeraat te leren?

Met de beursgang krijgt de Alibaba Group een poot aan Westerse grond. Wat valt er van het Chinese e-commerce-conglomeraat te leren?

Jack Ma, leraar Engels uit Hangzhou, richtte in 1998 (samen met 16 anderen) een internetbedrijf Alibaba op, de eerste b2b-marktplaats in China. Sindsdien breidde het bedrijf stap voor stap uit, via onder meer Taobao (de Chinese c2c-variant van marktplaats.nl, sinds 2003), Alipay (een soort Paypal, sinds 2004, maar inmiddels groter dan de Amerikaanse concurrent) en b2c-site Tmall (een soort Amazon, waar ook merken als Disney en Levi’s hun spullen verkopen, sinds 2008, en naar verwachting in 2015 groter dan heel Amazon).

Lees verder op mt.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Centrale banken kochten minder goud in 2013

De World Gold Council (WGC) publiceert jaarlijks haar WGC Gold Demand Trends Report en dat bevat uiteraard heel wat interessante informatie over het reilen en zeilen van de goudmarkt in 2013. De belangrijkste vaststelling was ongetwijfeld dat de consumenten rotsvast in goud blijven geloven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Britse postgroep Royal Mail wil 1.600 banen schrappen

De Britse postgroep Royal Mail is van plan om 1.600 banen te schrappen en 300 nieuwe functies te creëren. Het netto banenverlies zou daardoor uitkomen op 1.300. De maatregel moet leiden tot een jaarlijkse besparing van 50 miljoen Britse pond (60 miljoen euro). Dat heeft de Royal Mail vandaag bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar i[email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs