EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23836 tot 23840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Amerikaanse economie stevent op een recessie af

De meeste waarnemers zijn relatief optimistisch over de Amerikaanse economie. Deze is aan de beterhand en deze positieve trend zou zich in de resterende maanden van 2014 moeten verder zetten. Maar links en rechts weerklinken er toch dissonante geluiden, niet iedereen bekijkt de zaken door een roze bril.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Huizenmarkt China over hoogtepunt heen?

In China hebben een aantal huiseigenaren verhaal proberen te halen bij hun projectontwikkelaar, nadat die de prijzen van de aangeboden appartementen met 16% had verlaagd. De kopers die het volle pond betaalden voelen zich bekocht en willen compensatie. De projectontwikkelaars komen niet meer van hun vastgoed af en verlagen de prijzen. Koelt de Chinese huizenmarkt af?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Lid Federal Reserve geeft toe: QE dient enkel voor de rijken

Dallas Fed President Richard Fisher is altijd al een buitenbeentje binnen de Federal Reserve, al vanaf het begin is hij een tegenstander geweest van qauntitative easing - maar nu windt hij er geen doekjes meer rond: Ben Bernanke heeft QE ontworpen om de rijken te helpen! Bernanke is overtuigt van het “trickle down”-effect waarbij de welvaart moet doorsijpelen van de rijken naar de rest van de bevolking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Miljarden uit de gezamenlijke pensioenpot gestolen door BV Nederland

In de jaren 80 is er onder kabinet Lubbers op gelegaliseerde wijze, middels de “uitnamewet” 32,8 miljard gulden uit de gezamenlijke pensioenpot gestolen. Dat dit überhaubt boven water is gekomen is vooral dankzij de vasthoudendheid van (1.) Hennie Kemner die niet één maar tíg keer een beroep gedaan heeft op de WOB (Wet Openbaar Bestuur)

Na eerst in het Rijksarchief en bij Binnenlandse Zaken en Financieën bot te hebben gevangen, slaagde Kemner er dan uiteindelijk in de hele geheime operatie boven water te krijgen.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Klanten halen miljoenen weg bij Russische bank

Bij de Russische bank SMP hebben consumenten en bedrijven de afgelopen dagen circa 9 miljard roebel, ruim 180 miljoen euro, weggehaald.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs