Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 23836 tot 23840
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Echte werkloosheid in de VS is 11,5 procent

De officiële werkloosheid in de VS daalt al sinds 2009, maar er zijn andere statistieken die het tegendeel bewijzen. Zodra alle werklozen in de statistieken worden meegenomen blijkt dat de arbeidsmarkt in de VS helemaal niet herstelt. Dat komt ook overeen met de zwakke banencijfers en de anekdotische verhalen uit de VS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Een groep mijners legt een zwakte van Bitcoin bloot

GHash.io is een netwerk tussen verschillende mijners voor Bitcoins. Aangezien het nogal een dure aangelegenheid is om Bitcoins te mijnen, ontstaan er samenwerkingsverbanden. Maar als een netwerk meer dan 50 % van de Bitcoincreatie in handen krijgt, kan het de markt naar zijn hand zetten. Dan zou de grootste zwakte van Bitcoin realiteit kunnen worden, aldus Business Insider.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

‘Goldilocks’ scenario voor goud dit jaar?

De goudprijs heeft het jaar goed ingezet en na het zwakke banenrapport van vorige week, zit de goudprijs helemaal terug in de lift. Het noteert momenteel boven de psychologische belangrijke grens van $ 1.250 maar de volgende echte uitdaging is $ 1.259. Als die horde genomen kan worden, kan de prijs nog een heel stuk hoger. Is er een ‘Goldilocks’-scenario in de maak?

Bron: vacatures.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Pensioenleeftijd zorgt voor vrees onder werknemers

Bijna de helft van de Nederlanders (ruim 40%) vreest niet door te kunnen werken tot zijn 67e. Dit blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Gfk, dat namens Delta Lloyd duizend werknemers ondervroeg over de pensioenleeftijd. Slechts een kwart van de ondervraagden verwacht door te kunnen werken tot 67 jaar.