Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 23841 tot 23845
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Italiaanse president waarschuwt voor golf van geweld in eigen land

Filippo MonteforteDe Italiaanse president Giorgio Napolitano heeft maandag gewaarschuwd voor een periode van sociale onrust en spanningen in Italië. Hij vraagt politici de 'allerhoogste aandacht' te besteden 'aan het sociale onbehagen'.

Bron: iex.nl
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

AFM lijkt bitcoin te erkennen...

Alles is namelijk al gezegd over de virtuele munt. Met als belangrijkste conclusies dat de bitcoin geen waarde heeft. De vele reacties onder mijn column hebben mij niet van het tegendeel kunnen overtuigen, hoe gepassioneerd sommigen ook met argumenten vóór deze munt komen.

Ik wil ten aanzien van de bitcoin nog wel kwijt dat ik absoluut niet voor een verbod op de virtuele luchtbel ben. Iedereen moet vooral voor zichzelf bepalen wel of niet aan dit speeltje mee te doen. Ik heb alleen maar mijn visie gegeven en wens alle participanten in deze piramide alle geluk.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

'Mogelijk moeten meer fondsen korten in 2014'

De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is de eerste 2 weken van december gedaald van 110 naar 108 procent.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

'Eurozone blijft crisis nog jaren voelen'

Europa is op weg naar herstel, maar de crisis laat diepe littekens na. Ondanks tekenen van stabilisering blijft de groei laag en de werkloosheid hoog.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Big Data als nieuwe grondstof voor de wereldeconomie

In Amerika heeft de rechter een opmerkelijke uitspraak gedaan in de zaak van het volk tegen de inlichtingendienst NSA. Wat deze organisatie gedaan heeft, in het kader van het afluister- en spionage schandaal dat door Edward Snowden aan het licht is gebracht, is ongrondwettelijk en moet stoppen. Daarmee is Snowden een patriot en moet hij als held kunnen terugkeren naar zijn vaderland.