EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23841 tot 23845
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Fameuze shorter draait volledig bullish op…goud!

Bill Fleckenstein, notoire, beruchte shorter van professie, heeft zojuist de bear market in goud voor dood en begraven verklaard. Nu is Fleckenstein een professional om serieus te nemen, en hij voorspelt vuurwerk voor goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Sony geeft winstalarm en schrapt 5000 banen

Het Japanse elektronicaconcern Sony heeft gewaarschuwd voor een fors verlies in het lopende boekjaar en gaat 5000 banen extra schrappen. Dat maakte het concern vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

San Francisco magazine says all the heat surrounding Bitcoin has attracted the kind of unsavory schemers you might have once found on the trading room floor. But they're not just trying to manipulate the Bitcoin market. Their plan of attack relies on the frantic hype surrounding new varieties of "altcoins," like say Dogecoin:

Lees verder op gawker.com
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Aardgasprijzen VS stijgen fors op koud weer

In de VS zijn de aardgasprijzen de bulls al sedert enkele weken bijzonder goed gezind. Aardgas is sinds begin dit jaar maar liefst 37 procent gestegen! De koude golf ‘the Polar Vortex’ was toen reeds in het westen van de VS actief, maar toen deze ook toesloeg in het oosten van de VS stuwde dit de prijs van $4,00 tot maar liefst $5,48. En dat is het hoogste prijsniveau in vier jaar tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Wanneer knapt de Chinese vastgoedbubbel?

In China werd het afgelopen jaar voor omgerekend $380 miljard aan nieuwe hypotheekleningen verstrekt. Dat terwijl er in sommige gebieden al veel te veel gebouwd is. Vorig jaar stegen de prijzen in verschillende grote steden met ongeveer 25%.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs