Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 23846 tot 23850
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

'Minder boekingen bij reisbureaus'

De reisbranche lijkt opnieuw een moeilijk jaar te krijgen. Tot nu toe zijn er via reisbureaus een stuk minder vakanties geboekt in vergelijking met begin januari vorig jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Bernanke legt het u nog één keer uit

Nog even en de financiële wereld neemt afscheid van Ben Bernanke als voorzitter van de Federal Reserve. Afgelopen vrijdag blikte de man alvast terug op acht jaar Fed voorzitterschap.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Volwassen Mark Zuckerberg (29) 'redt' Facebook

Mark Zuckerberg is volgens Wall Street Journal net op tijd 'volwassen' geworden om Facebook winstgevend te houden. De 'piepjonge' CEO wilde aanvankelijk niets weten van adverteerders, maar nadat de beursgang een tegenvaller bleek, is Zuckerberg gedraaid, blijkt uit een portret van de Facebook-oprichter.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

PIMCO zegt auw

Er is minimaal één professionele partij die extra blij is dat de 2013 boeken gesloten kunnen worden, en dat is PIMCO. Een slecht obligatiejaar heeft de beheerder midscheeps geraakt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

We zullen dit jaar minder uitgeven aan technologie

Het bedrag dat consumenten wereldwijd uitgegeven voor de aankoop van smartphones, computers, televisies en andere technologische producten, zal dit jaar lager liggen dan in 2013. Dat is vooral een gevolg van een daling van de verkoopprijzen, zo blijkt uit een studie van de Amerikaanse Consumer Electronics Association (CEA) en het onderzoeksbureau GfK.