EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2386 tot 2390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 september 2017

Duitse Bundesbank haalt de neus op voor blockchaintechnologie

De Duitse Bundesbank is niet geïnteresseerd in blockchain-technologie. In navolging van de Bank of England kwam de Bundesbank met een onderzoek op de proppen over het belang van blockchain-technologie. In tegenstelling tot de Britten is het oordeel van de Duitsers ronduit negatief.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 september 2017

In Catalonië is onafhankelijkheid op termijn onafwendbaar en dat heeft grote gevolgen voor Europa

ANALYSE: Catalonië spreekt zich op 1 oktober in een referendum uit over onafhankelijkheid. De Spaanse regering in Madrid wordt steeds repressiever en probeert die stembusgang te stoppen. Maar dat zal uiteindelijk niet veel uitmaken: de vraag is niet langer of de Catalanen zich willen afscheuren, maar wanneer dat zal gebeuren? Dat heeft de Spaanse overheid overigens vooral aan zichzelf te wijten; en ook Europa kan in dat verband heel wat worden aangewreven. Voor Europa staat er nochtans heel wat op het spel

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 september 2017

Europees Parlement wil “iets” doen met blockchain-technologie

Momenteel wordt het EU-budget voor 2018 behandeld in het Europees Parlement. Wat daarbij onmiddellijk opvalt is de grote aandacht van bepaalde amendementen voor blockchain-technologie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 september 2017

Ook Iraanse president Rohani zegt nu zijn raketprogramma te willen uitbreiden

Nu de spanningen tussen Noord-Korea en de VS oplopen, steekt er nog een ander land de kop op. Iran stelt klaar te zijn voor alle mogelijke scenario’s als Trump zich terugtrekt uit het atoomakkoord van 2015, inclusief het snel heropstarten van z’n nucleair wapenprogramma. Tijdens zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York eerder deze week haalde de Amerikaanse president zwaar uit naar Iran.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 september 2017

JPMorgan opent een groot kantoor in Poolse hoofdstad

De Amerikaanse bank JPMorgan opent een operationeel hoofdkantoor in Warschau. Voor de vestiging in de Poolse hoofdstad worden ''enkele duizenden" werknemers aangetrokken.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs