EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23851 tot 23855
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Italië: toezichthouder S&P begrijpt niets van onze cultuur

Als de economen bij ratingbureau Standard & Poor's (S&P) ook maar iets van de Italiaanse cultuur hadden begrepen, dan hadden ze het land in 2011 nooit afgewaardeerd. Italië vindt dat S&P daarom moet opdraaien voor de schade en claimt 234 miljard euro van het bedrijf.

Lees verder op elsevier.nl
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Dead Cat Bounce

Hebben beleggers met het huidige, weinig overtuigende herstel op de financiële markten te maken met een zogeheten ‘Dead Cat Bounce?’ Oftewel, is het onverstandig om ervan uit te gaan dat het huidige fragiele herstel structureel is?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Suriname verkoopt deel goudreserves

Suriname verkoopt een deel van haar goudreserves, ondanks lokaal felle kritiek. Volgens ‘deskundigen’ is er niets mis met de verkoop van een deel van de goudreserves want de goudprijs daalt immers. Lees verder en verbaas u over het niveau.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Mike Maloney: op naar de volgende depressie

In de jaren '30 steeg de totale schuld ten opzichte van het bbp fors. Dit was niet omdat er meer schulden waren, maar dit was omdat de economie kromp. Uiteindelijk werd de depressie zo erg dat steeds meer bedrijven en personen failliet gingen zodat de schuld reduceerde ten opzichte van het bbp. Nu zitten we in een gelijkaardige periode zegt Mike Maloney.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Rusland zal snel herstellen van huidige onrust

Rusland is voor veel beleggers een station te ver. En dat is echt een gemiste kans. Het land is rijk aan grondstoffen en biedt mede dankzij de opgelaaide onrust rond de Emerging Markets momenteel volop mogelijkheden voor alerte beleggers.

Ook Rusland heeft last van de turbulentie op de Emerging Markets. De roebel kreeg een stevige dreun met de hamer en daar is wel degelijk een reden voor. Rusland worstelt namelijk met dezelfde problemen als die waar de andere in focus gekomen Groeilanden mee af te rekenen hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs