EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23851 tot 23855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Update week 12: Jongeren in Goud, Goudrally & Verkopen Zilver VS

De goudprijs daalde afgelopen week 3,5% van $1382,30 naar $1334,20 per troy ounce. De Chairman van de FED, Janet Yellen kondigde aan om de afbouw van QE te continueren met $10 miljard per maand. De spanningen in Oekraïne namen af en deze twee factoren in combinatie met winstnemingen duwde de goudprijs lager. De zilverprijs daalde ruim 5,2% van $21,43 naar $20,31 per troy ounce.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

"Devalueer het Britse pond"

John Mills, ondernemer en miljonair, start in het Verenigd Koninkrijk een campagne om de munt te devalueren. Een zwakkere pond moet de exportcapaciteit van het land verbeteren en industrie terughalen naar eigen land. Het Verenigd Koninkrijk heeft in het verleden veel industriële productie naar het buitenland verplaatst en heeft al jaren een tekort op de handelsbalans.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

'China moet hervormen omwille van wereldeconomie'

China moet ingrijpende hervormingen blijven doorvoeren om de economische groei van het land te stabiliseren en zo bij te dragen aan het herstel van de wereldeconomie. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Waar gaat het Amerikaanse goud naar toe?

Waar komt al het goud vandaan dat in China binnen komt? Een (groot) deel is afkomstig van de Verenigde Staten. Er zijn serieuze aanwijzingen dat fysiek goud in snel tempo van west naar oost verhuist. Als goud terug een rol van betekenis zal spelen in het monetaire systeem, ziet het er niet goed uit voor het westen, aldus SRS rocco report.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Washington militarily encircling Russia

Washington’s plan to seize Ukraine and to evict Russia from its Black Sea naval base has come amiss. But as Lenin said, “two steps forward, one step back.”

Washington’s plan to seize Ukraine and to evict Russia from its Black Sea naval base has come amiss. But as Lenin said, “two steps forward, one step back.”

Do you remember all the tough talk coming from John Kerry, the White House Fool, Hilary Clinton, and the lickspittle Merkel about the harsh sanctions that would “badly damage” the Russian economy unless Russia prevented the referendum vote in Crimea? Well, it was all bullshit, more hot air from the White House sock puppet and the lickspittle German chancellor who is a disgrace to the German nation. As the Russians kept telling John Kerry, sanctions on Russia would destroy Europe and do little damage to Russia.

I wish the Russians had kept this to themselves. I was looking forward to the Washington morons destroying NATO by closing down the European economy.

Lees verder op presstv.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs