Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 23851 tot 23855
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Britten moeten 30 miljard euro extra besparen

Groot-Brittannië staat voor nog eens 25 miljard pond (30 miljard euro) extra besparingen. Dat heeft de Britse minister van Financiën George Osborne vandaag bekendgemaakt. Vooral in de sociale zekerheid zal worden gesnoeid, waarschuwde Osborne.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Bouwbedrijven blijven erg pessimistisch voor 2014

De bouwbedrijven in ons land blijven bijzonder pessimistisch gestemd voor 2014, zo blijkt uit de driemaandelijkse "bouwbarometer" van sectorfederatie Bouwunie. De economische crisis, de loyale concurrentie en sociale dumping zetten een druk op de prijzen in de sector. Bouwunie heeft het zelfs over dreigende verliezen: het werk levert te weinig op en de werknemers zijn te duur.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

'Wat onze werklozen kunnen is niet wat de markt nodig heeft'

De EU lijdt onder een schrikbarende tekort aan informatici. Ondanks de duizenden vacatures die er elke week bijkomen in zowat alle landen van de EU, blijft het aanbod aan kandidaten die deze jobs kunnen uitoefenen ruim onvoldoende. 5 jaar na het begin van de crisis mag worden gesproken van 'een van de grootste mislukkingen inzake de creatie van werkgelegenheid'.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

JPMorgan koopt vervolging af in zaak-Madoff

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase zal een bedrag van zowat 2 miljard dollar betalen aan de Amerikaanse autoriteiten om vervolging te vermijden in de zaak rond Bernard Madoff. Dat meldden Amerikaanse media vandaag. De Amerikaanse oplichter maakte gebruik van de financiële instelling voor zijn grootschalige piramidefraude.

Bron: deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Tien redenen waarom 2014 beter wordt dan 2013

Het midden- en kleinbedrijf zal in 2014 een gemiddelde afzetgroei van 1 procent realiseren, voorspelt onderzoeksbureau Panteia. Voor 2013 voorzag het bureau nog een krimp van 2 procent. Ook andere economische onderzoeken wijzen op herstel. Tien redenen waarom 2014 een beter jaar voor je wordt dan 2013.