EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23856 tot 23860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

'Koning Willem I greep mis met oprichting de Nederlandsche Bank’

Koning Willem I richtte op 25 maart 1814 de Nederlandsche Bank op. Hij dacht die bank te kunnen gebruiken om zijn grootse plannen met Nederland te financieren, maar kwam bedrogen uit, stelt promovendus Roland Uittenbogaard (Universiteit Utrecht). DNB had namelijk vooral tot taak de financiële sector meer crisisbestendig te maken. DNB stelde zich daarom direct onafhankelijk en prudent op. Economisch historicus Uittenbogaard verdedigt zijn proefschrift over de geschiedenis van Nederlands centrale bank aan de Universiteit Utrecht op dinsdag 25 maart, exact 200 jaar na het Koninklijk Besluit van oprichting.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zondag 23 maart 2014

Bitcoin Foundation organiseert conferentie in Amsterdam

De Bitcoin Foundation organiseert dit jaar een grote conferentie in Amsterdam. Het evenement zal plaatsvinden in de Passenger Terminal van 15 tot en met 17 mei. Het evenement is een vervolg op de manifestatie die vorig jaar werd gehouden in Californië.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: zondag 23 maart 2014

Voor 1,5 miljard contracten met China tijdens staatsbezoek

Tijdens het staatsbezoek van de Chinese president Xi Jinping is voor een bedrag van ruim 2 miljard dollar (circa 1,5 miljard euro) aan contracten met het Nederlands bedrijfsleven getekend. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 23 maart 2014

Goud en zilver report (Week 12)

Een overduidelijke uitslag van het referendum in de Krim en verdere afbouw van het stimuleringsprogramma door de Federal Reserve zetten de prijzen van goud en zilver afgelopen week onder druk. De goudprijs daalde met 2,74%, terwijl zilver 4,41% goedkoper werd. Ook werd de euro afgelopen week zwakker tegenover de dollar.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 23 maart 2014

IMF verwacht snel akkoord met Oekraïne

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verwacht binnen enkele dagen overeenstemming te kunnen bereiken met de regering van Oekraïne over een financieel hulpplan voor het land. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs