EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23861 tot 23865
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

De wereld verliest het geloof in de controle over de markten

The rot moves from the margins to the center, but the disease moves from the center to the margins, zo staat op Zerohedge en dat is wat er gaande is in de financiële wereld. De rentevoet op risicoloze activa wordt gemanipuleerd om ze kunstmatig laag te houden zodat overheden het hoofd boven water kunnen houden. Maar als risicoloze activa misprijst zijn, dan is alles misprijst. En daar zal de wereld een zware prijs voor betalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Kredietbeoordelaars begrijpen 'la dolce vita' niet... Italië wil 234 miljard dollar schadevergoeding

Het Italiaanse Rekenhof (Corte dei Conti) eist 234 miljard dollar schadevergoeding van de drie kredietbeoordelaars Standard & Poor’s, Fitch en Moody’s omdat die bij de reeks downgrades waarmee ze Italië in 2011 bestraften geen rekening hielden met het rijke culturele patrimonium van Italië in het algemeen en zijn kunstwerken en literatuur in het bijzonder.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

'Uitstel IBAN goed nieuws'

De Consumentenbond is blij dat de invoering van een langer internationaal rekeningnummer (IBAN) is uitgesteld tot 1 augustus 2014. Consumenten hebben nu langer de tijd om zich voor te bereiden op het gebruik van IBAN nummers. Donderdag 30 januari maakte minister Dijsselbloem (Financiën) ook bekend dat hij gaat onderzoeken of de oude bankrekeningnummers nog langer gebruikt kunnen worden. Oorspronkelijk zouden IBAN nummers al vanaf 1 februari 2014 gebruikt moeten worden om de invoering van één Europese betaalmarkt (SEPA) te bevorderen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

JP Morgan bezit meer zilver dan de gebroeders Hunt

Terwijl iedereen de focus legt op de goudmarkt en de dalende goudvoorraad van de Comex, zijn er minstens even belangrijke ontwikkelingen gaande op de zilvermarkt. Volgens Ted Butler heeft JP Morgan een voorraad fysiek zilver opgebouwd die groter is dan de zilvervoorraad van de gebroeders Hunt. De gebroeders Hunt zorgde voor een forse opstoot van de zilverprijs enkele decennia geleden door de volledige zilvermarkt te domineren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Nog meer slecht nieuws voor de valuta van de groeilanden

Het Chinese en Japanse handelsoverschot zit in een sterk dalende lijn, het handelstekort in de Verenigde Staten wordt kleiner en Europa kent een groeiend handelsoverschot. Dit is allemaal slecht nieuws voor de valuta van de groeilanden op lange termijn – aldus

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs