Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 23861 tot 23865
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

China: economische groei zal versnellen

De harde landing van China’s economie waar sommigen op hadden gerekend is er niet gekomen. De kleine groeivertraging die we hebben gezien is een fenomeen van voorbijgaande aard, en ook iets wat ons niet echt wist te verbazen. Inmiddels zit de Chinese economie echter opnieuw aardig op het goede spoor.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Protestweek tegen besparingsbeleid in Portugal

De grootste vakbond van Portugal, de CGTP, heeft vandaag een week van protestacties afgetrapt. De vakbond neemt het strenge besparingsbeleid van de centrumrechtse regering niet. De landelijke 'week van verontwaardiging, protest en strijd' zal gevuld worden met stakingen, optochten en bijeenkomsten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Google expandeert in… robots

Het management van Google leunt bepaald niet achterover. En het bedrijf beperkt zich ook niet tot slechts het internet, Android en Google Glass. De aandacht richt zicht zich meer en meer op… robots!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Goud: geen tapering in december, dan een herstel naar $1.300

Een spannende week voor beleggers die goud bezitten. De Fed zal deze week besluiten of zij vrolijk volop geld blijft printen, of dat er eindelijk een begin wordt gemaakt met het afbouwen van quantitative easing.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 december 2013

Dit is dé belangrijkste grafiek voor goud

Er is geen gebrek aan analyses over goud dezer dagen, sinds de fatale crash in april staat goud weer volop in de spotlight - helaas niet om positieve redenen. Volgens de Daily Reckoning is er echter slecht 1 grafiek voor goud die er echt toe doet, namelijk de Dow/Gold ratio.