EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23871 tot 23875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

IMF start steunonderhandelingen met Oekraïne

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) gaat formele onderhandelingen beginnen met het nieuwe regime in Kiev over financiële steun. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

'Drastische ingreep bij zakenbanktak Barclays'

De Britse bank Barclays is van plan zijn zakenbankdivisie drastisch op de schop te nemen, waardoor duizenden banen verloren zullen gaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Klokkenluider Wereldbank “Er is een globale samenzwering”

Klokkenluiders worden vervloekt of aanbeden. Het is altijd moeilijk te achterhalen hoeveel van de onthullingen werkelijk waar zijn. Als lid van het juridisch team is Karen Hudes 21 jaar voor de Wereldbank actief geweest. Nu acht ze de tijd rijp om de wereld te overtuigen wat er zich allemaal boven onze hoofden afspeelt - zo staat op gewoon nieuws.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Onrust leidt tot bankruns

De afgelopen weken en maanden is gebleken dat de onrust in landen als Thailand en Oekraïne tot bankruns leiden. De lokale munten vallen hard in waarde en rente op de staatsobligaties van de betreffende landen schiet omhoog. In Oekraïne staan lange rijen voor de pinautomaten. Cliënten van de banken kunnen maar gelimiteerd geld opnemen. De rente op de 3-maand staatsobligatie van Oekraïne liep op tot boven de 50%!

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Forse verliezen op Europese beurzen

De Europese aandelenbeurzen zijn donderdag opnieuw met verliezen geëindigd. De beursgraadmeters zakten in de loop van de middag steeds verder weg, door groeiende zorgen over de situatie in Oekraïne. Ook tegenvallende economische cijfers uit China maakten beleggers terughoudend.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs