Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 23871 tot 23875
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Britse werkloosheid op laagste punt in bijna 5 jaar

De werkloosheid in Groot-Brittannië is door een flinke daling in het najaar van 2013 uitgekomen op het laagste punt in bijna 5 jaar. Dat maakte het Britse statistiekbureau woensdag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

John Najarian: Nu is het moment om op de goudmijnen te springen

John Najarian is een trader die het snelle geld volgt. Maar hij schetst wel een perfect beeld hoe je tegen de goudmarkt moet aankijken. Je koopt fysiek goud als een soort verzekering tegen financieel onheil. Dat is net als een brandverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je zult blij zijn als het toch zover is. Wil je echt handelen in goud, dan moet je bij de goudmijnen zitten en het moment is daar om mee te zijn.

Bron:
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Deze belegging kan komend jaar 20% winst opleveren

Hoewel er niets spannends is aan hypothecaire REIT’s (real estate investments trusts) leveren ze op dit moment zo’n 13 procent rendement op, tegenover de nog geen 4 procent die staatsobligaties opleveren. Dat REIT’s wat saai en ingewikkeld zijn, heeft vast meegeholpen aan het feit dat beleggers ze in 2013 hebben genegeerd. Toch kan wel REIT’s weleens een positief jaar te wachten staan. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Eindelijk het vuur in de pan bij deze grondstof

Reeds lang aangekondigd, maar nu ziet het er toch naar uit dat het eindelijk zover is. Beleggers hebben in 2013 ruim de kans gehad om op tijd in uranium te stappen om vanaf het begin mee te zijn op. Nadat Japan gisteren bekend maakte dat het mogelijk terug kernreactoren gaat opstarten, voor het eerst sinds Fukushima, zit de vlam er in in de sector - aldus Yahoo Finance.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Singapore zet plannen goudprijs fixing in de ijskast

Singapore heeft haar plannen voor een Aziatische versie van de goudprijs fixing op standby gezet. Door het onderzoek van de Duitse toezichthouder is de fixing in een negatief daglicht gekomen. Singapore wil een eigen fixing opzetten die beter aansluit bij de Aziatische handelsuren. China en India zijn met afstand de grootste afnemers van fysiek goud in de wereld.