EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23876 tot 23880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Heft Europa de beperkingen om goud te verkopen op?

Mogelijk maken de Europese centrale banken een einde aan hun beperking om goud te verkopen. De beperking werd voor het eerst ingesteld in 1999 en was onrechtstreeks de aanleiding voor de enorme stierenmarkt van goud deze eeuw. De Europese centrale banken bevestigen wel dat het opheffen van deze beperking niet wil zeggen dat ze ook effectief goud gaan verkopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Wie nam initiatief voor manipulatie goudprijs?

De vermoeden waren al geruime tijd aanwezig dat de goudmarkt gemanipuleerd werd en dan nog geen klein beetje ook. In het begin werd vermoed dat er iets loos was op de COMEX want het was meestal rond de opening van deze markt dat de goudprijs plots een onverwachte wending nam. Meestal was de ingeslagen richting omlaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Obama komt met nieuwe sancties tegen Rusland

De Amerikaanse president Barack Obama heeft nieuwe sancties tegen Rusland aangekondigd als protest tegen wat het Westen ziet als een illegale annexatie door Rusland van het strategische schiereiland Krim. De nieuwe sancties zijn gericht tegen een nieuwe reeks functionarissen en tegen een Russische bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Column Kees de Kort | Renteverhoging gaat nergens over

Het gebeurt niet, maar we zouden állemaal moeten gaan stemmen, vindt BNR's Kees de Kort. Nee, hij zegt niet op welke partij hij heeft gestemd. "Dan moet je weer gaan uitleggen wat er mis is met die andere partijen. Dan ben ik vijf minuten bezig."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Rusland haalt in snel tempo geld weg uit het westen

Russische bedrijven haalden in snel tempo geld weg uit de westerse bankrekening uit vrees ten prooi te vallen aan sancties van Europa en de Verenigde Staten. Russische groot geld bezitters namen het zekere voor het onzekere nog voor er sancties werden uitgesproken - aldus F.T.

Zowel private bedrijven als door de staat gecontroleerde bedrijven (zoals Lukoil) hebben nog voor de sancties tientallen miljarden van de westerse bankrekeningen gehaald. De Russische banksector heeft de laatste jaren veel progressie gemaakt op globaal gebied. Dit maakt Russische gelden kwetsbaar. Daarom dat deze in snel tempo terug getrokken moesten worden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs