Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 23881 tot 23885
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Google expandeert in… robots

Het management van Google leunt bepaald niet achterover. En het bedrijf beperkt zich ook niet tot slechts het internet, Android en Google Glass. De aandacht richt zicht zich meer en meer op… robots!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Goud: geen tapering in december, dan een herstel naar $1.300

Een spannende week voor beleggers die goud bezitten. De Fed zal deze week besluiten of zij vrolijk volop geld blijft printen, of dat er eindelijk een begin wordt gemaakt met het afbouwen van quantitative easing.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 december 2013

Dit is dé belangrijkste grafiek voor goud

Er is geen gebrek aan analyses over goud dezer dagen, sinds de fatale crash in april staat goud weer volop in de spotlight - helaas niet om positieve redenen. Volgens de Daily Reckoning is er echter slecht 1 grafiek voor goud die er echt toe doet, namelijk de Dow/Gold ratio.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 16 december 2013

IMF: Al heel wat hervormingen, maar nog niet voldoende

Volgens het IMF heeft de regering-Di Rupo al heel wat hervormingen in positieve zin gerealiseerd, zoals het onder controle brengen van de energieprijzen, het opkrikken van de werkgelegenheid bij ouderen en het aanpassen van de index. Maar tegelijk zijn er drastischer maatregelen nodig om de concurrentiekracht van de Belgische bedrijven op te krikken. Zo staat in het rapport van het IMF over ons land.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 december 2013

Rechtzetting: De Amerikaanse dollar heeft NIET 97 % van zijn koopkracht verloren!!

Een zeer interessant artikel op Bloomberg. Veelal wordt er verweten dat de Federal Reserve er voor verantwoordelijk is dat de Amerikaanse dollar sinds zijn ontstaan 97 procent van zijn waarde heeft verloren. Maar is dit wel zo het geval? Dat hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt.