EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23886 tot 23890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Dit is de eerste generatie waarbij de kinderen het slechter hebben dan de ouders

Generaties lang waren we in staat om onze welvaart te verhogen. Aangezien onze ouders nog een huis konden bouwen met 1 inkomen, moeten de ouders tegenwoordig met 2 gaan werken om alle kosten te kunnen dragen en een huis af te betalen. Heeft de welvaart zijn limieten bereikt? Het is toch de droom van ieder kind om het beter te hebben dan zijn/haar ouders, niet?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Bitcoin boulevard geopend in Den Haag

Vandaag is de zogenaamde Bitcoin Boulevard in Den Haag officieel van start gegaan. Om 17:57, het begin van de astronomische lente, rekende de nachtburgemeester van Den Haag, René Bom, de eerste consumptie aan de boulevard af. De Bitcoin boulevard is gelegen aan de Wereldgracht, ook wel bekend als de Avenue Culinaire.

Aan de Bitcoin boulevard bieden tien horecagelegenheden de mogelijkheid om je rekening te betalen met bitcoins. Peter Klasen, woordvoerder van Bitcoin Boulevard: “Met een smartphone, voorzien van de juiste app of een online wallet kan iedereen betalen. Wel eerst wat Bitcoin kopen natuurlijk.” Dit kan onder andere bij het restaurant Eten bij Werelds, een van de tien deelnemende horecagelegenheden. In dit restaurant is een bitcoin-automaat geplaatst waar bezoekers op eenvoudige wijze bitcoins kunnen kopen.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

EU maakt einde aan bankgeheim

Na jarenlang gesoebat komt er in de Europese Unie een einde aan het bankgeheim voor buitenlanders. Luxemburg lag als laatste EU-lidstaat dwars, maar ging donderdag op de Europese top in Brussel overstag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Heft Europa de beperkingen om goud te verkopen op?

Mogelijk maken de Europese centrale banken een einde aan hun beperking om goud te verkopen. De beperking werd voor het eerst ingesteld in 1999 en was onrechtstreeks de aanleiding voor de enorme stierenmarkt van goud deze eeuw. De Europese centrale banken bevestigen wel dat het opheffen van deze beperking niet wil zeggen dat ze ook effectief goud gaan verkopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Wie nam initiatief voor manipulatie goudprijs?

De vermoeden waren al geruime tijd aanwezig dat de goudmarkt gemanipuleerd werd en dan nog geen klein beetje ook. In het begin werd vermoed dat er iets loos was op de COMEX want het was meestal rond de opening van deze markt dat de goudprijs plots een onverwachte wending nam. Meestal was de ingeslagen richting omlaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs