Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 23886 tot 23890
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 16 december 2013

EBA waarschuwt voor risico's virtuele valuta's

De Europese Banken Autoriteit heeft gewaarschuwd voor de risico's van virtuele valuta's zoals Bitcoin. EBA benadrukt in haar bericht dat consumenten niet beschermd worden door regelgeving als zij een virtuele valuta gebruiken als betaalmiddel en dat zij het risico lopen hun geld kwijt te raken De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiƫle Markten waarschuwden eerder deze maand al voor de risico's van virtuele valuta's.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 16 december 2013

'Kosten opdoeken banken delen met eurolanden'

De kosten voor het opdoeken van een bank uit een land in de eurozone zullen geleidelijk worden gedeeld met andere eurolanden. Dat staat in een voorstel van EU-voorzitter Lithouwen waar maandag in Brussel over zal worden vergaderd.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: maandag 16 december 2013

IMF niet eens met Zero Hedge

On Thursday, after we presented an article by Simon Black in which the author suggested that the IMF was implicitly proposing a 71% tax-rate on Americans, by "suggesting that the US government could maximize its tax revenue by increasing tax brackets to as high as 71%", the IMF took offense to this characterization, and tweeted out the following:

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 16 december 2013

Minder dan 1.000 mensen bezitten helft Bitcoin

De helft van alle Bitcoins in omloop is in handen van minder dan duizend mensen, zo blijkt uit een onderzoek van de 'blockchain'. Dit is de keten van alle transacties binnen het Bitcoin systeem, waarmee de echtheid van alle Bitcoin betalingen gecontroleerd wordt. Het Bitcoin systeem kent in totaal ongeveer een miljoen actieve gebruikers.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: zondag 15 december 2013

Top in Bitcoin, bodem in goud?

In deze editie van De Week van Bitcoin gaan we in op de correctie in de bitcoinprijs (van $1200 naar $800), we bespreken een mogelijke bodem in de goudprijs, de dynamiek in de altcoins, goudhandelaren die actief worden in de Bitcoinmarket, en de sessie bij Ordina met de discussie tussen Kees de Kort en Tuur Demeester.