Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 23886 tot 23890
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Britse huizenmarkt slaat op tilt

Een schier onuitroeibaar probleem: kuddegedrag, leidend tot een sterk oververhitte huizenmarkt. In Engeland doet de Britse consument het gewoon wéér.

Bron: energienieuws.info
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Energie Made in [Arnhem] werpt zijn vruchten af

Het project Energie Made in [Arnhem] werpt zijn vruchten af. Sinds de start van dit programma in 2011 zijn inmiddels meer dan 100 organisaties uit de stad aangesloten en worden resultaten steeds meer zichtbaar. Dat is de conclusie uit de voortgangsrapportage van het project dat het college van burgemeester en wethouders heeft vastgesteld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

'Minder boekingen bij reisbureaus'

De reisbranche lijkt opnieuw een moeilijk jaar te krijgen. Tot nu toe zijn er via reisbureaus een stuk minder vakanties geboekt in vergelijking met begin januari vorig jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Bernanke legt het u nog één keer uit

Nog even en de financiële wereld neemt afscheid van Ben Bernanke als voorzitter van de Federal Reserve. Afgelopen vrijdag blikte de man alvast terug op acht jaar Fed voorzitterschap.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Volwassen Mark Zuckerberg (29) 'redt' Facebook

Mark Zuckerberg is volgens Wall Street Journal net op tijd 'volwassen' geworden om Facebook winstgevend te houden. De 'piepjonge' CEO wilde aanvankelijk niets weten van adverteerders, maar nadat de beursgang een tegenvaller bleek, is Zuckerberg gedraaid, blijkt uit een portret van de Facebook-oprichter.