Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 2391 tot 2395
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 maart 2017

Bitcoin nog dit jaar boven de 2500 USD?

De virtuele munt Bitcoin heeft reeds een verleden van hoogtes en laagtes maar is de laatste tijd toch op weg te zijn naar nieuwe hoogtes. Waar de munt jaren geleden nog aan te kopen was aan redelijke prijs kan deze volgens sommige analisten nog dit jaar stijgen tot maar liefst 3000 USD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 maart 2017

Brits Hogerhuis maakt het Theresa May moeilijk omtrent brexit

Het Britse Hogerhuis heeft deze week gestemd om meer inspraak te krijgen over de procedures omtrent de brexit. De stemming geeft het Hogerhuis meer macht om de finale voorwaarden voor een uittreding uit de Europese Unie goed te keuren of te verwerpen. Theresa May krijgt zo een opdoffer te verwerken omdat ze nu minder grip krijgt op de situatie.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 8 maart 2017

China: nieuwe Grote Muur doet zijn werk

China heeft de voorbije maanden grote inspanningen geleverd om de kapitaalvlucht uit het land te temperen en het heeft er alle schijn van dat het land daarin is geslaagd. Dat heeft in een eerste tijd grote gevolgen voor de vastgoedmarkt in sommige steden, maar ook voor bedrijven in de rest van de wereld. In China mogen banken sinds kort geen netto kapitaalexport meer toelaten of organiseren. De Chinese regering wilde met die ingreep één van de laatste mazen in de strikte kapitaalcontroles dichten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 8 maart 2017

Amerikaanse verzekeraar AIG verruilt Londen voor Luxemburg na Brexit

De Amerikaanse verzekeraar AIG verhuist zijn Europese kantoor van Londen naar Luxemburg nu de Britten hebben besloten in 2019 uit de Europese Unie te stappen. 

Dat meldt het bedrijf woensdag in een verklaring. Daarbij werd ook aangegeven dat een deel van de Londense activiteiten naar Zwitserland overgaat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 8 maart 2017

Private jobcreatie in VS op hoogste niveau in jaren

De jobmotor in de privésector in de Verenigde Staten heeft in bijna drie jaar niet meer zo goed gedraaid als in februari. Uit een enquête van onderzoeksinstelling ADP blijkt dat vorig maand 298.000 aanwervingen werden gedaan. Dat is veel meer dan de 180.000 die de analisten hadden voorspeld.