EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23906 tot 23910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Goud: hadden George Soros en John Paulson gelijk of niet?

Een troy ons goud werd in 2013 28 procent goedkoper. Op de laatste dag van het oude jaar kon de goudprijs zich lichtjes herstellen, op de eerste handelsdag van het nieuwe jaar kreeg het herstel wat meer vorm. En in de weken nadien zette dat herstel zich gewoon door. Of daarmee de trend voor 2014 is gezet moet natuurlijk nog afgewacht worden.

Het is overigens van 1981 geleden dat de goudprijs nog zo’n slecht jaar beleefde. Bovendien was het van 2000 geleden dat er nog een jaar in het rood werd afgesloten. Zilver trad in de voetsporen van het goud, in 2013 bedroeg het verlies voor het witte metaal in totaal 36 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Invinco Benelux: Beleggers, dit moet je weten over Rusland

Er heerste echter rust op de internationale financiële markten. Eigenlijk verloopt alles volgens plan. De Krim kiest, zoals verwacht voor Rusland. Europa en de VS kiezen voor sancties die Rusland economisch niet echt pijn doen en voornamelijk een symbolische waarde hebben. De opluchting is af te lezen aan een reeks van prijsbewegingen. Zo waren de prijzen voor olie en gas in de aanloop naar het referendum omhoog geschoten. De gasprijs in Europa was sinds het begin van de crisis met 3,6% gestegen en de prijs voor een vat Brentolie was op 14 maart, de vooravond van het referendum, met 1,1% gestegen. Na het bekend worden van de uitslag van het referendum, begonnen prijzen zich in een omgekeerde richting te bewegen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Dramatische grafieken over China

De Chinese economie zit in een transitiefase. Dit zorgt voor de nodige groeivertraging. Vorig jaar groeide de Chinese economie nog met 7,7 %, voor dit jaar stelt de Chinese regering een groei voorop van 7,5 %. Dit zijn nog steeds indrukwekkende cijfers. Het valt echter af te wachten hoeveel controle de Chinese overheid heeft op de groeivertraging. Onderstaande grafieken van Business Insider beloven alvast niet veel goeds ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Verkopen zilver in VS zeer robuust

In 2013 is de verkoop van zilveren sieraden in de VS zeer robuust geweest. De omzet steeg voor het vijfde achtereenvolgende jaar. Uit een onderzoek van het sieraden vakblad de National Jeweler bleek dat 73% van de retailers in de VS een hogere omzet rapporteerden. Van deze groep verwacht 92% dat de verkoop van zilveren sieraden blijft groeien in de komende jaren. Ongeveer 65% van de ondervraagde retailers verhoogden hun inventaris in 2013 gemiddeld 23%. 

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Sancties tegen Rusland opleggen helpt niet

Amerika heeft sancties opgelegd tegen zeven handlangers van Putin. De reden hiervoor is de aansluiting van de Krim bij Rusland. Dit is tegen de regels in van de Oekraïense wet en daardoor zijn deze sancties opgelegd.

Europa heeft sancties opgelegd aan 21 mensen uit Rusland en uit de Krim. En overweegt zelfs zwaardere sancties op te leggen wanneer deze huidige sancties niet voldoen aan de doelstelling die Europa hiermee heeft. Gezien de dreigende angst voor beschadiging van de economie zijn de sancties vanuit zowel Amerika als Europa nog erg mild.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs