EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23911 tot 23915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Braziliaanse centrale bank houdt niet van halve maatregelen

De Braziliaanse economie verdiende terecht haar plaatsje bij de BRICs, de 4 groeilanden die in het afgelopen decennium een bovengemiddelde groei lieten optekenen. Maar ook dit Zuid-Amerikaans land is terechtgekomen in de turbulentie die de groeimarkten recent heeft geteisterd.

Eigenlijk zijn de problemen niet nieuw. De Braziliaanse minister van financiën Guido Mantegua waarschuwde al enkele jaren geleden voor de zogenaamde currency wars, de zogenaamde oorlogen die op de valutamarkten werden uitgevoerd. Een gevolg van die oorlogen was dat er veel geld naar landen als Brazilië vloeide.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Dit is dé bubbel van de rijkste 1 %

Volgens Peter Schiff is de Federal Reserve er in geslaagd om een aandelenbubbel te blazen die groter is dan eind jaren '90 én tegelijk een vastgoedbubbel te blazen die groter is dan die van 2007/2008. Volgens Schiff zal de Fed dan ook alles doen wat mogelijk is om lucht te blijven blazen in deze bubbels omdat ze eenmaal te groot geworden zijn om ze te laten leeglopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Hedge Funds stappen massaal in koffie. Lees hier waarom! Invinco Benelux

Volgens cijfers van CFTC (Commodity Futures Trading Commission), de Amerikaanse waakhond voor de termijnhandel, hebben hedge funds hun nettopposities in koffie fors verhoogd. Ze hebben dit gedaan vanwege het aanhoudende extreem droge en warme weer in Brazilië. Dit land is goed is goed voor 36,8% van de wereldwijde productie van koffiebonen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Krijgen we een eerlijkere prijsvorming in de goudmarkt?

Een artikel in de The Financial Times heeft heel wat opschudding gewerkt. ‘Gold price rigging fears put investors on alert’, laat vermoeden dat de geruchten over manipulatie van de goudprijs wel degelijk op waarheid berusten. Dat betekent dat we mogelijk jarenlang bij de neus zijn genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Is dit nog geloofwaardig? België 3e grootste bezitter van US Treasuries!!

Ons kleine land België is er in geslaagd om, volgens de gegevens van de Amerika schatkist, op enkele maanden tijd de 3e grootste bezitter ter wereld (zie tabel) te zijn van Amerikaanse staatsobligaties - na China en Japan. In oktober vorig jaar had België voor $ 180 miljard US Treasuries in bezit, op enkele maanden tijd is dit gestegen naar $ 310 miljard.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs