Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 23916 tot 23920
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

‘Splitsen van aandelen kan crash verergeren’

Dit artikel verklaart waarom de introductie van het splitsen van aandelen op 31 december 1927 uiteindelijk de beurscrash van 1929 heeft veroorzaakt.

Het veelvuldig splitsen van aandelen, met zeer grote verhoudingen, heeft de beurshausse enorm aangewakkerd, waardoor de beurscrash van 1929 zeer heftig was.

Bron: hol.es
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

Liegen en bedriegen over banken heel normaal in de politiek

Doen alsof, liegen en bedriegen is de houding van de autoriteiten die belast zijn met de leiding van de naties: Meer om hun eigen goedbetaalde baan te beschermen dan om de belangen en het welzijn van hun burgers te zorgen, de taak waarvoor zij waren gekozen en benoemd.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

Lex Hoogduin: Nederlandse politiek ontloopt harde keuzes

Het herstel van de Nederlandse economie verloopt in een onbevredigend laag tempo. De bijna-stagnatie ontstaat doordat Nederlandse politici niet bij machte zijn fundamentele keuzes te maken. Het poldermodel is vastgelopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

Meer dan duizend ontslagen bij General Motors in Brazilië

General Motors heeft in Brazilië 1.053 arbeiders ontslagen. De reden voor de ontslagen zijn de hoge kosten van het fabriekencomplex in de stad São José dos Campos, de oudste van de zes GM-productievestigingen in Brazilië, zegt de autoproducent uit de VS. Dat berichtte de krant Folha de São Paulo gisteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

Nieuw online betaalmiddel haalt inspiratie bij Kanye

Coinye West wordt volgende week op 11 januari gelanceerd en zal op dezelfde manier werken als de bekende concurrent Bitcoin. Hoewel de makers van het nieuwe online betaalmiddel geen officiële banden hebben met Kanye West hopen ze wel op zijn erkenning. Dat meldt het Britse muziekblad NME.