EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23916 tot 23920
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Harvard econoom haalt zijn geld van de bank

Een voormalig Harvard econoom maakt publiekelijk bekend dat hij $1 miljoen heeft weggehaald bij Bank of America. Hij haalt al zijn geld van de bank, omdat hij geen rente meer ontvangt. Normaal gesproken is de rente een weerspiegeling van het risico, maar door het interveniëren van de Federal Reserve is de rente kunstmatig laag.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Hedge funds steeds positiever op goud

Hedge funds breiden hun long posities in goud gestaag uit en minstens zo belangrijk: de grote short posities worden teruggedraaid. Het sentiment rond het edelmetaal verbetert, gesteund door onrust bij de Emerging Markets.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Europese banken hebben $3.000 miljard tegoed van groeilanden

Analisten van Deutsche Bank hebben becijferd dat Europese banken zwaar blootgesteld zijn aan de groeilanden. Het gaat om maar liefst $3.000 miljard aan leningen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

'Euro was een vergissing, zijn beheer een ramp en zijn overwaardering onhoudbaar'

In een interview met de Franse krant Le Figaro heeft Henri Guaino, een voormalig adviseur van ex-president Nicolas Sarkozy, een opmerkelijke uitspraak gedaan. Guaino trad er in debat met voormalig europarlementslid Jean Louis Bourlanges van het UDF.

Op de vraag wat beide denken over de toenemende globale tendens naar protectionisme en devaluatie van de eigen munten, antwoordde Guaino als volgt:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Column Kees de Kort | Nee, het komt niet door het weer

De cijfers van de inkoopmanagers in de Amerikaanse industrie vertonen dikke minnen. "Komt door het weer", zeggen de Amerikanen. Maar volgens BNR's Kees de Kort is dat totale onzin.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs