Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 23921 tot 23925
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 december 2013

Bitcoins niet eronder te krijgen

Bitcoins liefhebbers kregen vandaag nog enkele pittige tegenvallers te verwerken Heel bijzonder: de koers van de cryptovaluta gaf geen krimp. De digitale ‘munt’ kost nog steeds een kleine $1000.

Waar de restricties van de Chinese centrale bank, de People’s Bank of China, voor bitcoins nog wel een flinke hap uit de waarde namen, was het slechte nieuws du jour voor liefhebbers geen reden de cryptovaluta in de ban te doen. En dat is toch opmerkelijk aangezien het gezaghebbende EBA de stormvlag hees.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 14 december 2013

Ford gaat 11.000 nieuwe banen creëren

Het is de grootste uitbreiding van het personeelsbestand sinds 2000. Het gaat om 5000 extra banen in de VS en 6000 in het Verre Oosten. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Volgens deze 2 grafieken staan we vlak voor Depressie 2.0

De geschiedenis herhaalt zichzelf nooit, maar het rijmt wel. Soms zegt een grafiek ook meer dan 1.000 woorden. Hoewel vele optimisten dit zullen tegenspreken, lijken onderstaande twee grafieken wel heel erg veel op de situatie die de depressie van de jaren '30 inluidde.

This time is different zijn de 4 gevaarlijkste woorden op de financiële markten. Wie garandeert ons dat de moderne tijd zoveel anders is dan vroeger als de excessen zo erg de spuigaten uitlopen?

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Ierland stapt uit Europees hulpplan

Ierland stapt uit het internationale hulpprogramma. Dat heeft de Ierse minister van Financiën vandaag bevestigd. Het land kreeg de voorbije drie jaren 67,5 miljard euro financiële steun van de eurolanden en het Internationaal Monetair Fonds.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Grootste bank van Rusland stelt Bitcoin-alternatief voor

When a pseudonymous 'Japanese' coder creates a crypto-currency that gains acceptance among thousands of vendors, it's dismissed by the powers-that-be and called a ponzi scheme by the MSM. One wonders what happens when the largest banks of the US and Russia sanction the 'idea' of a decentralized, unregulated, 'money' transfer system.