EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23936 tot 23940 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Update week 11: Currencywars & Goudvoorraad Oekraïne

Week 11 was een goede week voor goud. De prijs steeg van $1339,50 naar $1382,30 per troy ounce. Een stijging van 3,2%. De stijging was vooral de danken aan de gebeurtenissen in de Oekraïne. Het gaat niet om Oekraïne maar om de strijd tussen de VS en Rusland.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Cameron wil de EU op deze 7 punten hervormen

Thierry CharlierDe Britse premier David Cameron heeft in een opiniestuk in de krant Sunday Telegraph een zevenpuntenprogramma gepubliceerd voor de hervorming van de Europese Unie. Indien Cameron wordt herkozen zal hij dat programma trachten te realiseren, schrijft hij.

Zijn belangrijkste prioriteiten zijn daarbij de volgende:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

UBS draait: “Goudprijs gaat hoger”

Sommige waarnemers willen nog altijd niet geloven dat de draagkracht van de huidige hausse bij het goud wel eens groter zou kunnen zijn dan verwacht. Dat geldt uiteraard op de eerste plaats voor zij die tot dus ver negatief waren voor de evolutie van de goudprijs. Geconfronteerd met de realiteit moeten ze nu hun mening gedwongen voorzien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Wil dr. koper ons opnieuw iets zeggen? Zoals in 2008?

De koperprijs was een van de voornaamste gespreksonderwerpen vorige week. Een dalende koperprijs wordt dikwijls aanzien als een vertraging van de globale economie. Koper wordt bijna in alle segmenten van de economie gebruikt en is dus een zeer goede graadmeter voor de gezondheid van de globale economie. In 2008 voorspelde koper al de crash van de aandelenmarkt. Doet het dat nu opnieuw?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Bitcoin een monetair Nirwana ?

Mocht u nog niet weten wat Bitcoin is, kijk dan maar eens rond op het internet en daar zult u genoeg informatie vinden. In het kort komt het erop neer dat Bitcoin in het leven is geroepen als een ‘medium of exchange’ (uitruilmiddel), zonder dat er een Centrale Bank of andere uitgevende bank aan te pas komt. Verder zouden Bitcoin transacties privé, d.w.z. anoniem moeten zijn. En wat heel opmerkelijk is, is dat Bitcoins niet echt fysiek bestaan; zij bestaan alleen in de computersoftware als een soort van virtuele realiteit. Het algemene idee erachter is dat Bitcoins worden gemijnd – een heel interessante benaming – door middel van het oplossen van een toenemend moeilijker op te lossen wiskundige formule. Dat betekent dat het steeds moeilijker wordt nieuwe Bitcoins aan het totaal uitstaande aantal toe te voegen. Voor computerfanaten een interessant probleem.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs