Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23936 tot 23940
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Het portret van een goudkever pur sang

Ron Paul geldt als een echte goudkever. Zijn geloof in het edelmetaal gaat ver, heel ver. Een portret van een man die zich niet uit het veld laat slaan door de gedaalde goudprijs.

Je hebt mensen die simpelweg bullish zijn voor de edele metalen en je hebt Ron Paul. Dit voormalig Congreslid heeft zijn voorliefde voor de edelmetalen nooit onder stoelen of banken gestoken. Zelfs voor sommige van zijn geestesverwanten gaat de voorliefde van Paul voor goud zelfs iets te ver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Europa slaapwandelt richting deflatie

Europa slaapwandelt recht richting deflatie waar ook Japan al decennia lang mee kampt. Ook in Europa kan deze deflatoire val de economie decennia lang in een houdgreep houden, aldus PIMCO. Zo wordt deflatie de grootste bedreiging voor Europa in 2014 aldus The Telegraph.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Hier liggen de kansen in 2014

De goudmijnen hadden in december wat last van tax-loss selling.

Amerikanen kunnen de verliezen aftrekken van hun belastingen en dat motiveert heel wat beleggers om tegen het einde van het jaar deze verliezen ook effectief te realiseren.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Minister Blok tovert met eigenwoningforfait nieuwe maatregel uit hoge hoed

Veel kritiek op onverwachte stijging eigenwoningforfait

Dan heb je het woonakkoord eindelijk klaar en afgehandeld, iedereen de handen geschud, de cijfers berekend en de statistieken mooi op een rijtje gezet, komt er nog een onverwacht lijk uit de kast vallen in de gedaante van de eigenwoningforfait. Deze zal in 2014 van 0,6% naar 0,7% stijgen. Lijkt misschien een stijging van likmevestje, toch kan dit een extra inkomstenbelasting van honderden euro’s betekenen voor woningbezitters. Prangende vraag: hoe kan het dat hierover tot enkele dagen geleden nog niets bekend was?

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Hoe Bill Gates een slordige 16 miljard rijker werd

Bill Gates heeft de positie als de rijkste man van de wereld weer overgenomen van de Mexicaanse telecomtycoon Carlos Slim. Zijn vermogen nam vorig jaar met 15,8 miljard dollar toe tot 78,5 miljard. Omgerekend zo’n 57,5 miljard euro.

Bill, 58 inmiddels, had op alle fronten de wind mee. De koers van Microsoft, het bericht dat hij ooit oprichtte, steeg afgelopen jaar zo’n 40 procent.