EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23951 tot 23955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

De laatste inefficiënte markt van dit niveau was … maart 2000!!

10 maart 2000: de dag dat de Nasdaq piekte op 5.048,62 punten, een stijging van 24,1 % sinds begin 2000 nadat de Nasdaq in 1999 ook al 86,5 % was gestegen. De meeste bedrijven op de Nasdaq noteerden aan een koers/winst verhouding van 120 en 15 % van de aandelen in de Nasdaq waren jonger dan 2 jaar en maakte nog geen winst. De inefficiëntie van nu lijkt sterk op die van begin 2000 volgens Howard Lindzon.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Dit eindigt met een giga kater

Twitter had gisteren een marktkapitalisatie van $31,7 miljard. Het bedrijf realiseerde vorig jaar $665 miljoen aan omzet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Column Kees de Kort | Uitstaande schuld: 100 duizend miljard dollar

De Bis (Bank of International Settlements) is niet alleen de bank der banken, maar houdt ook heel veel cijfers bij. Als dingen in hun ogen de verkeerde kant opgaan, waarschuwt de Bis, weet BNR's Kees de Kort. "Ze hebben weer een aantal dingen op een rijtje gezet."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Amsterdamse beurs ligt plat

De handel op de Amsterdamse beurs was dinsdag even na één uur weer opgestart. Eerder lag de handel plat door een technisch probleem.

Dat meldt Euronext. Om 13.10 uur is de handel in obligaties en aandelen weer hervat. Om 13.15 volgde ook de handel in certificaten, warrants en ETF's.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Amerikaanse huishoudens waren nog nooit zo rijk

Vergeet de tentenkampen in de Verenigde Staten en de 90 miljoen werkloze Amerikanen die niet meer naar werk zoeken. Want uit een nieuw rapport van de Federal Reserve blijkt dat het vermogen van Amerikaanse huishoudens naar recordhoogte is gestegen. Stijgende aandelenkoersen en hogere huizenprijzen geven invulling aan het 'wealth effect' waar Bernanke zijn monetaire beleid op toe spitste.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs