EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23971 tot 23975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 april 2014

UWV verstrekt 22 procent meer WW-uitkeringen

Uitkeringsinstantie UWV heeft in 2013 613.200 nieuwe WW-uitkeringen verstrekt, 22 procent meer dan in het voorgaande jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 april 2014

Einde cyclus gaat voor een verwoesting zorgen

Het model van de cyclussen is een veel besproken onderwerp in de beleggingswereld. Het is een feit dat alles in de wereld in cyclussen beweegt. Dit kunnen we bijvoorbeeld erg goed zien aan de jaargetijden. Van de lente gaan we naar zomer, van de zomer naar de herfst, en van de herfst naar de winter. Het effect van cyclussen in de aandelenmarkten is zeker aanwezig.

Zo zagen we tijdens de dot.com bubbel een nieuw tijdperk ontstaan. Namelijk het tijdperk van het internet en de technologie. Dit tijdperk zorgde voor een flinke stijging, maar vervolgens moest dit betaald worden met een flinke daling. Daardoor kunnen we uiteindelijk spreken van de dot.com bubbel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 april 2014

De Fed manipuleert opnieuw de beleggers

Woensdagavond stond de FOMC notulen van de vergadering op het programma. Hier ging behoorlijke aandacht naar uit. En achteraf blijkt dat het niet geheel onterecht was. We zagen namelijk dat de Amerikaanse beurzen weer met veel lof reageerden op de woorden van Fed voorzitter Janet Yellen. Beleggers hoeven niet te vrezen voor een teruglopende Amerikaanse economie. Tenminste dat was wat er in de hoofden van de beleggers om ging. En daardoor sloeg de gierigheid weer toe en werden er massaal aandelen gekocht. De ECB zorgde in Europa echter voor een twijfeling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 13 april 2014

Nederland wil Rusland een lesje leren, Duitsland wil Russisch gas

De Nederlandse regering heeft besloten om de handelsreis naar Rusland, die in mei zou plaatsvinden, uit te stellen vanwege de ontwikkelingen in Oekraïne. Door dit politieke gebaar loopt Nederland het risico om de handel tussen Nederland en Rusland te schaden.

Nederland is een van de belangrijkste handelspartners van Rusland in Europa.

In 2012 bedroeg de netto-handelsbalans tussen Nederland en Rusland 21 miljard euro: dat wil zeggen Nederland importeerde veel meer uit Rusland dan andersom.

[...]

Lees verder op cassandraclub
Geplaatst op: zondag 13 april 2014

Europese centrale bank moet steun bieden

In de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) vonden we twee interessante artikels die van groot belang kunnen zijn voor de evolutie van de markten in de komende weken en maanden. Op de eerste plaats waren er de uitspraken van BBK President Jens Weidmann en EU Economics Commissioner Olli Rehn.

Deze twee zwaargewichten spraken zich uit tegen de pogingen van Frankrijk om nog meer uitstel te krijgen om het deficiet op de begroting in orde te krijgen. Geen van beiden lijkt erg geneigd om de Fransen dat uitstel te gunnen. Te meer omdat ze al uitstel hebben gehad en blijkbaar altijd in dezelfde kwalen hervallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs