EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23971 tot 23975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

Goud & Zilver manipulatie

De goud- en zilverprijs manipulaties worden steeds duidelijker. Op 6 februari werd de prijs van goud en de beurs-futures tegelijkertijd gemanipuleerd. "Het kartel (elite broederschap) heeft getoond dat ze blijft doorgaan de papieren of elektronische markt voor goud te manipuleren. Dat is waar hun kracht ligt. Wanneer je een digitale drukpers hebt, die de Fed en de BIS beiden hebben, en je moet massief de banken die jouw agentbanken zijn backstoppen – zoals JP Morgan en Goldman Sachs – in een goudmarkt waar bijna niemand fysieke levering verlangt, zoals op de Comex, kun je in wezen naar vrije wil die markt misbruiken en manipuleren.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

All time highs zijn geen slecht teken

Deze week heeft de S&P 500 herhaaldelijk all time highs neergezet. Vele beleggers worden vaak toch wat nerveus bij de gedachte van nieuwe record slotstanden. En dat is helemaal niet nodig.

Deze week heeft de S&P 500 herhaaldelijk all time highs neergezet. Vele beleggers worden vaak toch wat nerveus bij de gedachte van nieuwe record slotstanden. En dat is helemaal niet nodig.

Zo is dit een veel voorkomende gedachte onder beleggers: ‘all time highs zijn gevaarlijk, het is een teken dat de markt te ver stijgt’. Dit is een interessante gedachte waardoor beleggers vaak afstand doen van hun posities wanneer er all time highs worden neergezet. Ook zijn er genoeg afbeeldingen op internet te vinden waarin wordt weergeven dat een aanstaande crash op de aandelenmarkt dichtbij is. Deze bull market zou namelijk volgens vele crash voorspellers te lang duren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

Draait Gazprom gaskraan naar Oekraïne dicht?

Het Russische gasbedrijf Gazprom heeft gedreigd de export van gas naar Oekraïne stop te zetten omwille van de achterstallige bedragen die het land nog moet betalen. Tijdens de crisis van 2009 werd dit scenario al eens werkelijkheid, toen de onderbreking van gasleveringen de bevoorrading van verschillende Europese landen verstoorde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

Hoe groter de crisis, hoe meer kans om rijk te worden?

Het is al vaker gezegd : hoe moeilijker de omstandigheden, hoe creatiever we worden. Dat geldt zowel voor onszelf als voor de ondernemingen en de landen die sinds 2008 worden geconfronteerd met een nooit geziene financiële en economische crisis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

In anderhalf jaar van complete chaos naar veilige haven

Het is nog niet zolang geleden dat zelfs gerenommeerde economisten de toekomstkansen van de euro somber inzagen en dat de “Grexit” op ieders lippen lag. Anderhalf jaar geleden was er sprake van een enorme chaos in de eurozone. Maar nadat de centrale bank gisteren de rente ongewijzigd liet, lijkt de droom van Mario Draghi, de voorzitter van de Europese centrale bank, om van de eurozone een eiland van stabiliteit te maken, steeds meer vorm te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs