EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23976 tot 23980
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

'Duizenden betalen zorgpremie niet'

Inmiddels staat er bijna een miljard euro aan premieschuld open bij wanbetalers. Elke maand loopt dat bedrag met zo'n twintig miljoen op.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

Italië onthult meest bizarre bankbailout tot nu toe

The biggest problem facing European banks - one we highlighted most recently yesterday when we showed the latest 20% surge in Spanish Banco Popular Non-Performing Loans to a fresh record - and one we have been covering since 2010, which as of 2012 amounted to some $4.5 trillion that needs to be "remedied" - is the staggering amount of bad debt on the books of Europe's numerous banks, the bulk of which especially in the periphery are cojoined with their sovereign host in an unbreakable bond which despite Europe's theatrical attempts to sever, only keeps getting stronger.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 1 februari 2014

Goudmarkt: meer vragen dan antwoorden

Nu zelfs de Financial Times vraagtekens begint te zetten bij wat er zich allemaal afspeelt op de goudmarkt, lijkt het tijd om af te vragen of het in de MSM komen van de goudmanipulatie duidt op een naderen van een soort van climax.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 1 februari 2014

Verkopen goud US Mint stijgt 63%

De verkoop van gouden munten door de US Mint steeg 63 procent in januari tot het hoogste niveau sinds april 2013. Het volume steeg naar 91.500 ounces van 56.000 gram in december, terwijl de verkoop van zilveren munten bijna verdrievoudigd tot 4.780.000 ounces, het hoogste nivo in een jaar. Dit bleek gisteren uit de cijfers van de US Mint.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zaterdag 1 februari 2014

‘Waarom plegen bankiers opeens zelfmoord?’

Wanneer we het hebben over bankiers die zichzelf van het leven beroven, roept dat herinneringen op aan de tijden van de “Grote Depressie” in het begin van de vorige eeuw. Maar het gebeurt gewoon nu in Londen, Engeland, in januari 2014. Een vice-president bij het hoofdkantoor van JP Morgen in Londen sprong vanaf de 33e verdieping zijn dood tegemoet en viel 165 meter lager te pletter. Een ooggetuige meldde dat er “heel veel bloed was”. Dit volgt op het nieuws van afgelopen zondag dat een voormalige manager van de Deutsche Bank zichzelf had opgehangen in zijn huis in Londen. Waarom gebeurt dit? OkĂ©, de markten zijn in 2014 flink gedaald, maar zijn zĂ©ker niet gecrasht.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs