Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 23981 tot 23985
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Waarom zou je goud kopen?

Waarom zou je iets kopen wat in prijs daalt en geen dividend of rente oplevert? Je koopt het in elk geval niet om te speculeren op de korte of lange termijn. Maar wat moet je er dan wel mee? Een analyse van gastschrijver 24 karaat.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Directeur PayPal positief over Bitcoin

De directeur van PayPal, David Marcus, deed afgelopen dinsdag enkele uitspraken over de toekomst van online betalingen. Hij voorspelt dat over tien jaar een hoop zal zijn verandert in deze markt. Tijdens de LeWeb conference in Parijs gaf hij aan zelf ook bitcoins te bezitten. “I really like bitcoins” vertelde Marcus. Volgens hem begrijpen echter veel mensen momenteel nog niet goed wat voor mogelijkheden Bitcoin biedt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

'Vooruitzichten voor ratings banken stabiel'

Moody's waarschuwde tegelijkertijd dat het economische herstel nog altijd broos is in sommige regio's en dat de druk op de kredietwaardigheid van financiële instellingen aanhoudt.

"Twee derde van de banken die wij beoordelen heeft stabiele vooruitzichten, met banken in de eurozone als voornaamste uitschieters in dit opzicht. Toch verwachten wij dat de toegenomen stabiliteit op de proef zal worden gesteld in 2014 door economische en regeldruk", aldus Moody's.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Zit Rusland (bijna) zonder palladium?

De markt voor palladium zit al enige tijd in een situatie waarbij er minder aanbod is dan vraag. In vorige artikels over palladium (zei Tag: palladium) werd al duidelijk uitgelegd hoe groot het verschil is tussen de vraag en het aanbod. Dit is de grootste reden waarom analisten verwachten dat de prijs van palladium verder zal stijgen. Grote onbekende op de markt is de historische voorraad palladium uit Rusland.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Slovenië wil geen financiële hulp van EU

Slovenië heeft geen financiële hulp nodig van de Europese Unie om de bankensector te hervormen. Het land heeft genoeg eigen middelen om van slechte bankleningen gezond te maken.