Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 241 tot 245
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Blockchain en cryptomunten gaan alles veranderen

Een kwarteeuw geleden wist nagenoeg niemand wat het internet betekende. Nog een kleinere groep besefte welke impact het medium uiteindelijk op het alledaagse leven en de wereld zou hebben. Een gelijkaardig fenomeen kan op dit ogenblik rond de blockchain worden opgemerkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 6 november 2017

Marktkapitalisatie cryptocurrencies bereikt $200 miljard

Als je 7 jaar geleden voor $5,- aan bitcoin zou hebben gekocht (en hebben gehouden), zou je nu multimiljonair zijn.

De grootste cryptocurrency Bitcoin heeft momenteel een dominantie van ruim 65% in de totale marktkapitalisatie van meer dan 200 miljard dollar.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 5 november 2017

Poetin: Aantal landen probeert Midden-Oosten naar eigen inzicht vorm te geven

Op 19 oktober hield de Russische president Poetin zijn jaarlijkse Valdai toespraak, waarin hij een pleidooi hield voor meer internationale samenwerking, zowel op economisch als op politiek gebied. In zijn toespraak, getiteld “Van conflict naar samenwerking”, benadrukt Poetin het belang van de Verenigde Naties om internationale conflicten op te lossen en spreekt hij zich uit tegen het eenzijdig optreden van sommige landen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 2 november 2017

‘Einde van Islamitische Staat’ aankondigen was prematuur, de bedreiging van onze vrijheid is nu permanent

In New York kwamen dinsdag bij een aanslag met een bestelwagen 8 mensen om het leven. Onder de slachtoffers een Belgische vrouw van 31. Onder de 15 gewonden ook 3 Belgen, die deel uitmaken van hetzelfde Antwerpse gezin. In de bestelwagen van de dader werden nota’s teruggevonden waarin hij trouw zweert aan de Islamitische Staat (IS).

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 2 november 2017

Trump maakt donderdag nieuwe voorzitter Fed bekend

President Donald Trump maakt donderdag bekend wie de nieuwe voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve) wordt. Hij bevestigde daarmee de datum die al rondzong.