EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24006 tot 24010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Dollar dump echt begonnen? Buitenlanders verkopen massaal Amerikaanse obligaties

Vorige maand werden de data van de Amerikaanse obligaties nog uitgesteld gepubliceerd, achteraf was duidelijk waarom: buitenlanders verkochten in december massaal Amerikaanse staatsobligaties. Gelukkig is er een manier om de evolutie van de Amerikaanse staatsobligaties korter op te volgen en het beeld dat je daar krijgt te zien, is niet prettig - aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

De lange weg naar sancties of waarom Europa het in het conflict met Poetin bij 'verbale interventie' zal houden

Angela Merkel en haar kabinet zijn er nu van overtuigd dat de Krim geen deel van Oekraïne zal blijven en dat sancties onvermijdelijk worden. Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine.

Angela Merkel en haar kabinet zijn er nu van overtuigd dat de Krim geen deel van Oekraïne zal blijven en dat sancties onvermijdelijk worden. Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine.

De krant gaat in haar zakenkatern dieper in op mogelijke sancties. Duitsland zou daarbij in 3 etappes werken:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Chinese schaduwbankieren vergelijkbaar met Amerikaanse subprimecrisis?

Veel waarnemers maken zich zorgen over het schaduwbankieren in China. Daarmee wordt de vergelijking gemaakt met de Amerikaanse toestanden van enkele jaren geleden. De banken waren toen buiten balans buitengewoon actief en waren blijkbaar vergeten dat wat buiten de balans gebeurde vroeg of laat terug op de balans moest opduiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

De wereld zit te diep in het rood

"Er bestaat geen enkele mogelijkheid om de definitieve implosie te vermijden van een bubbel die ontstaan is door kredietexpansie. De vraag is alleen of de crisis zich eerder vroeg zal manifesteren door het vrijwillig opgeven van de kredietuitbreiding, dan wel op een later tijdstip via een definitieve en totale ineenstorting van het valutasysteem."

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

'Kremlin zet buitenlandse werknemers uit'

Nog voor het begin van de crisis rond Oekraïne merkten buitenlandse bedrijven in Rusland op dat veel buitenlandse werknemers vanwege kleine overtredingen het land werden uitgezet. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs