EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24011 tot 24015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Import van goud in India op hoogste niveau

Goud en India, het is een moeilijke verhouding. De bevolking van het land is stapelzot op edelmetalen, maar de regering is dat een heel stuk minder. Naar de reden voor die gemengde gevoelens in regeringskringen hoeft niet lang gezocht worden. De import van goud is niet goed voor de Indische economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Kredietachterstand Belgen bedraagt meer dan 3 miljard euro

De achterstand van de Belgen bij de terugbetaling van hun kredieten is in maart tot boven 3 miljard euro gestegen. Dat blijkt uit gepubliceerde gegevens van de Centrale voor kredieten aan particulieren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

IMF verwacht economische groei Nederland

De Nederlandse economie groeit naar verwachting van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dit jaar met 0,8 procent. Voor volgend jaar wordt een groei van 1,6 procent voorzien. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Column Kees de Kort | Brave Jens

De Duitse centralebankpresident Jens Weidmann sprak gisteravond in Amsterdam over de Europese economie. "De speech van Jens viel in termen van nieuws toch een beetje tegen. Het was allemaal tamelijk braaf."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Russische markten zijn pure koopjes

President Vladimir Putin is iemand waar de rest van de wereld zich weinig illusies over hoeft te maken. Hij doet waar hij zin in heeft. In eigen land regeert hij als een dictator en zijn ingreep in Oekraïne bewijst dat hij zich ook weinig aantrekt van de rest van de wereld. Putin is Putin en zal dat altijd blijven.

Ook over Rusland zelf kan het één en ander opgemerkt worden. Het land is corrupt, gevaarlijk, dictatoriaal en noem verder maar op. In het verleden heeft Rusland meer dan eens problemen veroorzaakt. Welk ander land in de wereld kan er zich op beroemen (?) een heuse Koude Oorlog te hebben uitgelokt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs