EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24016 tot 24020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Handen af van Oekraïne

Een crisis vormt de scheidslijn tussen perceptie en werkelijkheid. Ergo, een crisis is het gevolg van een fatale foutieve inschatting van een bepaalde ontwikkeling, ongeacht van welke aard.

Een crisis vormt de scheidslijn tussen perceptie en werkelijkheid. Ergo, een crisis is het gevolg van een fatale foutieve inschatting van een bepaalde ontwikkeling, ongeacht van welke aard.

Als frequent bezoeker van de voormalige Sovjet-Unie en daarna heb ik mijn vooroordeelbril in het kader de werkelijkheid jegens de Russen destijds aanzienlijk moeten bijstellen. In de eerste plaats was de organisatie van de samenleving niet zo zeer communistisch (daar heette dat “socialistisch”) als veeleer staatskapitalistisch van opzet. Immers, alle directieven kwamen van het Kremlin bolwerk dat er op gericht was om het Westers kapitalisme naar de kroon te steken. De aanleiding daartoe vormde de Wall Street crash van 1929. Voor Stalin reden om de meest vooraanstaande econoom Kondratieff in die tijd de vraag voor te leggen wanneer het kapitalisme zou afsterven. Hij kwam toen met het bekende antwoord dat wij nu als de Kondratieff cyclus kennen. Helaas kwam hem dat antwoord duur te staan.

[...]

Lees verder op edelmetaal-info
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Om geld te verdienen op de beurs moet je kiezen voor saaie aandelen

Glamour spreekt aan. Sommigen willen het ontkennen, maar als een blad als Closer onthult dat de Franse president  Hollande een affaire heeft met actrice Julie Gayet, dan zijn er weinig mensen zo consequent dat ze de verhalen daarover niet willen lezen. Op de aandelenmarkten geldt eigenlijk een beetje hetzelfde: beleggers gaan vooral op zoek naar “glamour stocks”, aandelen die veel aandacht trekken in de media, aandelen met een mooi verhaal dat iedereen kent. Over het algemeen zijn dit volgens de bekende Amerikaanse hedge fundsmanager James Altucher nochtans de aandelen die u juist niet moet kopen, omdat ze door al die aandacht eigenlijk al te duur zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

MoneyBird over Bitcoin

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan MoneyBird, een bedrijf gespecialiseerd in financiële software voor ZZPérs en MKBérs. Joost Diepenmaat, co-founder van Moneybird, legt uit hoe zij de administratie met betrekking tot het versturen en ontvangen van facturen in BTC vereenvoudigen.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

De Nederlandse Bank: Bitcoin is erg innovatief

Uit het jaarverslag van De Nederlandse Bank over 2013 ( PDF), dat deze week is uitgebracht, blijkt dat het instituut verschillende voordelen in Bitcoin ziet. Vooral de snelheid waarmee betalingen kunnen worden verricht, de lage kosten die er mee gemoeid gaan, en het ontbreken van landsgrenzen, worden in het rapport benoemd als interessante innovaties van de internetmunt.

Lees verder op coincourant.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Van Lanschot-advies kostte rentenier miljoenen

De chique Bossche bank Van Lanschot moet een ex-cliënt een voorschot van €500.000 betalen vooruitlopend op een schadevergoeding die mogelijk dik vijf keer hoger uitvalt. De man verloor zo’n €2,5 miljoen met beleggingen via de bank, maar moest wel een vermogen aan premies en provisies betalen.

De rijkemensenbank uit Den Bosch werd afgelopen week keihard terecht gewezen door Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, na een procedure van zes jaar die tot aan de Hoge Raad werd gevoerd.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs