EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24026 tot 24030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Van verzorgingsstaat naar zorgenstaat

Mijn vorige column “Nederland 2e rangs welvaartstaat” was eigenlijk al de opmaat voor dit artikel. Het feit is dat ons sociaal voorzieningenstelsel in ras tempo wordt afgebroken en dat ons sociaal verzekeringsstelsel op punt staat om het te begeven. Het is een keiharde stelling maar tegelijk ook een bikkelharde waarheid.

Er waait een gure wind door Nederland. We ondervinden het aan den lijve dat we worden geconfronteerd met een afbraak van formaat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Moody's positiever over vooruitzichten EU

De economische vooruitzichten van de Europese Unie zijn beter geworden. Kredietbeoordelaar Moody's ziet ze nu als stabiel. De verwachting was negatief.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Goudprijs bereikt hoogste niveau in zes maanden

De prijs van een troy ounce (31,1 gram) goud bereikte 1388,40 dollar, het hoogste punt sinds 10 september 2013. Investeerders zien het edelmetaal als een veilige en waardevaste belegging in onrustige tijden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Duitsland voorziet recordaantal banen

De regering verwacht dat het aantal personen met een betaalde baan dit jaar met zo'n 240.000 toeneemt tot het recordniveau van 42,1 miljoen. De werkloosheid zakt daarbij licht, van 6,9 naar 6,8 procent van de beroepsbevolking. Volgend jaar zwakt de banengroei naar verwachting iets af en stabiliseert de werkloosheid in Europa's grootste economie.

De sterke arbeidsmarkt stuwt ook de uitgaven van consumenten, die op hun beurt daardoor een flinke bijdrage leveren aan de economische groei. De consumptie stijgt dit jaar naar verwachting met ruim 1 procent, mede dankzij een bruto loonstijging van bijna 3 procent. De binnenlandse vraag wordt verder vooruitgeholpen door bedrijven, die volgens de regering dit jaar 4 procent meer in nieuwe machines investeren dan in 2013.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Het is tijd om wat positiever te worden (Kijk op de Week)

De crisis van 2008/2009 heeft veel beleggers op de knieën gekregen. Doordat de onderliggende fouten in het systeem nog steeds niet zijn aangepakt, blijven de meeste beleggers met de schrik om het hart naar de beurzen kijken. Een daling van 5 % voor een index is al voldoende om paniek te zaaien. Het is tijd dat we allemaal eens wat positiever naar de toekomst kijken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs