Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 24031 tot 24035
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 28 december 2013

Gepensioneerden verder uitgeperst

Nederlandse gepensioneerden in Spanje zijn zeer bezorgd over de mogelijke financiële gevolgen van een nieuw belastingverdrag. De belastingheffing op pensioenen en lijfrentes worden mogelijk teruggehaald, waardoor Nederlandse pensionado's fors meer belasting moeten betalen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 28 december 2013

Begroting VN aangenomen

De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft vrijdag de begroting voor 2014 en 2015 aangenomen. De VN heeft de komende twee jaar een budget van 5,53 miljard dollar (zo'n 4 miljard euro) aan contributies.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Goud zal stevig herstellen

Zijn er nog goud bulls? Hoewel iedereen tegenwoordig probeert mee te huilen met de wolven zijn er nog wel degelijk fondsbeheerders en waarnemers die geloven dat de bull case voor goud nog steeds ongeschonden is.

Jim Iuorio, managing director van TJM Institutional Services, is zo’n believer, hij is er 100 procent zeker van dat de goudprijs zal herstellen. Van alle negatieve commentaren over goud ligt hij niet wakker: Iuorio probeert altijd verder te kijken dan zijn neus lang is.

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Koers Bitcoin volgt maanstand

Het lijkt er op dat de koers van de Bitcoin de maanstand volgt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Paniekindicator VIX op ultralaag niveau

De VIX (Volatiliy Index), ook wel paniekindicator genoemd, noteert momenteel op een zeer laag niveau van rond de 12. De VIX is een index die de impliciete volatiliteit van S&P 500 opties meet. Vuistregel is: als de VIX stijgt, dan prijzen de optiehandelaren toenemende volatiliteit (beweeglijkheid) en onzekerheid in, wat tot stijgende optieprijzen leidt.