Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 24036 tot 24040
Bron: hol.es
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Het grootste schandaal in de gescheidenis van de mens, we hebben er allemaal mee te maken

‘The biggest scam in the history of mankind’ legt het accent op de Fed en geeft opnieuw een niet geheel juiste voorstelling van zaken. De ‘aandeelhouders’ van de Fed zijn inderdaad Amerikaanse commerciële banken, die een vastgesteld dividend ontvangen van 6%. Dat geld vloeit dus niet rechtstreeks in de zakken van de elite. Verder wordt de ‘interest on federal reserve notes’ door de Fed uitgekeerd aan de VS Treasury waardoor de winst grotendeels terugvloeit in de staatskas. In 2012 ging het om een bedrag van 88 miljard dollar. Per saldo bleef er in 2012 2,1 miljard dollar winst over. Daar wordt de elite niet rijk van.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Explosieve toename goudsmokkel in India

Dit jaar is er naar schatting zeven keer zoveel goud gesmokkeld als vorig jaar, het gevolg van importbeperkingen van de Indiase overheid. De importheffing werd stapsgewijs verhoogd van 2% naar 10%, maar dat heeft vooral meer illegale invoer van goud in de hand gewerkt. De smokkel wordt geschat op 150 tot 200 ton goud, tegenover een officiële import van 900 ton.

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Goud onder de 1000 dollar in 2014

Goud is volgens Nations verder van huis geraakt. ‘Met ‘huis’ bedoel ik dan ‘waarde’. Dit komt door het kwantitatieve verruimingsprogramma. Goud hoort niet op de huidige 1200 dollar te staan en had nooit op 1500 dollar mogen staan.’

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

De FED zal bitcoin niet stoppen

Kernen: “But what is the position of the fed from a policy perspective if there is one? Or what do you think the position of the U.S. government should be on Bitcoin, or other virtual currencies?”

Lacker: “That’s — for what they’re doing, it’s a free market and I don’t see why they have an interest in stopping it — at this point.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Goud: het kan nóg gekker

Wie dacht dat het niet gekker kon op de goud markt, doet er goed aan hier verder te lezen. De al eerder gesignaleerde scheve posities zijn inmiddels compleet uit het lood geslagen.

Enige tijd geleden signaleerden we dat er een tamelijk ongezonde situatie was ontstaan op de Comex goud markt, waarbij iedereen hetzelfde spelletje speelde: short goud. Dat leidde ertoe dat er 69 ‘eigenaren’ één en dezelfde troy ounce gold claimen. Een uiterst ongezonde situatie wat tot ongelukken kan leiden. Echter, wie dacht dat het niet gekker kon, komt nu toch bedrogen uit.