Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 24036 tot 24040
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

KBC verdacht van miljardenstroom naar fiscale paradijzen

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) onderzoekt een miljardenstroom van de groep KBC naar verschillende belastingparadijzen. Dat is maandag achter gesloten deuren meegedeeld aan de andere antifraudediensten in het college voor de strijd tegen de fiscale en sociale fraude, schrijft De Tijd vandaag.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Gratis geld voor iedereen

De langzame afbraak van de verzorgingsstaat gaat de socialisten niet in de koude kleren zitten. Een Europees burgerinitiatief moet uitkomst bieden. De bedoeling is dat de EU zich sterk gaat maken voor een echt sociaal Europa inclusief een gegarandeerd basisinkomen voor iedereen. Zonder voorwaarden of restricties. De koopkracht wordt hersteld en de economie zal profiteren…….

Bron: sargasso.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

De rijken worden weer rijker in Nederlands, sinds 2008

DATA - Slecht nieuws, het totale vermogen van mensen in Nederland is gedaald van 2011 naar 2012. Maar dit nieuws verhult een ander verhaal. De rijkste 20% van Nederland had in 2009 75,5% van het vermogen in handen. In 2012 was hun aandeel gestegen naar 80,5%. De rest van Nederland werd armer.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

‘Er is eigenlijk niet genoeg geld’

Wanneer u zich bij een bank meldt om een lening af te sluiten dan zal de bank, als blijkt dat u kredietwaardig bent, u deze lening verstrekken. Het door u geleende bedrag wordt door de bank op uw rekening bijgeschreven. Waarschijnlijk denkt u dat de bank dit geld  ergens in een kluis heeft liggen en het vervolgens op uw rekening stort. Dit is een complete misvatting. De bank hééft dat geld helemaal niet.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Hoorzitting Franse Senaat over Bitcoin

Hoorzitting Franse Senaat over Bitcoin 15 januari

De senaat van Frankrijk, een deel van het Franse parlement, heeft een hoorzitting gehouden over Bitcoin en andere digitale valuta. Gedurende deze hoorzitting kwamen verschillende belangrijke sprekers aan het woord.