EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24036 tot 24040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 april 2014

Citigroup verlaagt voorspellingen voor Rusland

Wat zal de uiteindelijke kostprijs zijn van de Russische bemoeienissen met Oekraïne? Het is nog wat vroeg om de totale rekening te maken, maar dat het kostenplaatje hoog zal oplopen staat als een paal boven water. De crisis kan op eender welk moment een totaal onverwachte richting in slaan.

Maar zelfs als dat niet het geval is zal de Russische industrie hoe dan ook nadelige gevolgen ondervinden van de crisis. Citigroup verlaagde alvast de voorspellingen voor de Russische economie als gevolg van de Oekraïne crisis. Het ziet er naar uit dat de Russen economisch een paar moeilijke maanden zullen beleven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 april 2014

'China op weg naar duurzame groei'

De ambitieuze hervormingsagenda van de Chinese regering kan zorgen voor een duurzame groei van de Chinese economie. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 april 2014

Goud is in slecht weer beland

Goud wist deze week opnieuw een nieuwe lagere koers neer te zetten. Deze lagere koers berekenen wij over de laatste zeven weken. Op dit moment lijkt het goud dus nog niet klaar te zijn met dalen. Toch ontvangen we uit verschillende hoeken positief nieuws over de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 april 2014

UBS vindt bitcoins een klein beetje interessant

Bitcoins zijn weliswaar innovatief, maar niet beter dan de meeste bestaande alternatieven in het betalingsverkeer. Deze conclusie trekt de Zwitserse bank UBS in het eind maart gepubliceerde rapport Bitcoins and Banks. Betekent die conclusie dat de bank de digitale munteenheid al meteen bijzet in het museum van mislukte vernieuwingen? Toch niet. Althans, dat doet de ondertitel van het rapport ‘Problematische valuta, interessant betalingssysteem’ vermoeden.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

The Wolves of Wall Street

Michael Lewis, de man achter het nieuwe boek ‘Flash Boys’, zorgde afgelopen week voor veel ophef op Wall Street. De financiële journalist is begonnen aan een offensieve publiciteitstour om de wereld opheldering te geven over de impact van high-frequency trading voor de gewone belegger.

Het boek zorgde niet alleen voor veel ophef omdat Michael Lewis een van de meest succesvolle auteurs over de financiële markten in de VS is, maar ook omdat hij deze keer weer een bijzonder controversieel maar zeer actueel onderwerp heeft aangesneden.

[...]

Lees verder op Goldrepublic.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs