EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24041 tot 24045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 6 april 2014

Goud onder $ 1300 per ounce

Serieuze steun heeft de goudprijs gevonden onder $ 1300 per ounce op $1292, hierna vonden er noteringen plaats die weer richting $ 1300 liepen. Door de geluiden die komen uit de V.S. over een aanzwengelende economie moest goud het dus weer eens stevig ontgelden. Volgens Yellen (Fed) zal de rente het volgende jaar gaan stijgen. Dit was voor veel speculanten/beleggers het teken om terug naar dollars en de aandelenmarkten te snellen.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

Goud en zilver report (Week 14)

De prijzen van goud en zilver stegen de afgelopen week met iets meer dan 1%. Het grootste deel van de prijsstijging was het gevolg van banencijfers uit de VS, die iets slechter bleken dan verwacht. Verder was er weinig nieuws dat de markt in beweging kon brengen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

Nederland raakt achter op Duitsland

[...]

In Duitsland worden deze vernieuwingen Industrie 4.0 genoemd, verwijzend naar de vierde industriële revolutie. De eerste revolutie kwam door de stoommachine, de tweede door elektriciteit en de computer veroorzaakte de derde. Deze vierde revolutie duidt op een volledige integratie van fabrieken en ICT . Daaruit komen computers en machines die kunnen denken, zonder dat daar nog mensenhanden voor nodig zijn. "Wij moeten ook met deze fabrieken van de toekomst komen", zegt Dezentjé Hamming.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

'Nigeria grootste economie van Afrika'

Na een herberekening bleek het bruto binnenlands product van het land 370 miljard euro te bedragen. 

Na een herberekening bleek het bruto binnenlands product van het land 370 miljard euro te bedragen. 

Waarnemers verwachtten al dat de Nigeriaanse economie tot wel zeventig procent zou groeien sinds de laatste telling, die alweer uit 1990 dateert.

Het groeicijfer is deels te danken aan industrieën als mobiele telefonie, IT, luchtvaartmaatschappijen en de Nollywood-filmindustrie, die een kwarteeuw geleden nog niet of nauwelijks bestonden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

Commodities op sleeptouw

De Standard & Poor’s GSCI Spot Index (BUSY), bestaande uit 24 commodities, is dit jaar al met ruim 3 procent gestegen. Dat is misschien geen echt spectaculair resultaat, maar deze stijging staat toch in schril contrast met de voorspellingen van heel wat waarnemers die een zwakke prestatie van de commodities in het vooruitzicht hadden gesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs