Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 24041 tot 24045
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 26 december 2013

‘Economie VK grootste van Europa in 2030’

Het Verenigd Koninkrijk lost in 2030 Duitsland af al grootste economie van Europa. Die voorspelling deed het Centre for Economic and Business Research (CEBR) donderdag.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 december 2013

De Federal Reserve is een zegen voor bankiers

Met de oprichting van de Federal Reserve in 1913 kregen een klein aantal bankiers enorm veel macht. Ze hebben waardevolle insider informatie over het monetaire beleid van de centrale bank en kunnen daar op tijd op inspelen. Zo weten banken in voorspoed én tegenspoed winst te maken. Deze video op Marketupdate is een aanrader!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 december 2013

De Blessing Letter

In 1967 gaf Duitsland de garantie aan de VS om geen dollarreserves in te wisselen voor goud. Een diplomatiek besluit dat werd vastgelegd in de Blessing Letter. Maar zullen de Chinezen ook zo vergeeflijk zijn naar de VS? Lees de analyse van gastschrijver 24 karaat op Marketupdate.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 december 2013

Bitcoin versus Fiat: debat Tuur Demeester en Kees de Kort

sessie rond Bitcoin. Meer dan 100 professionals met voornamelijk software en financiële achtergronden daagden op, en het werd een levendige namiddag met verschillende presentaties en als afsluiter een debat tussen Tuur Demeester en BNR's Kees de Kort:

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: donderdag 26 december 2013

Bitcoin begint herstel naar top

De koers is uit het negatieve trend kanaal gesprongen die is ontstaan na de berichten uit China. Technisch gezien is er een grote weerstand op 773.82 USD. Als wij in het orderboek kijken, ligt er als eerste een grote weerstand op het ‘menselijke’ getal: 750 USD.