EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24041 tot 24045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Is de rally in grondstoffen houdbaar?

Grondstoffen in het algemeen hebben er al een goed 2014 opzitten. De BLS spot steeg van 456 punten aan het begin van het jaar naar 480. De vraag is nu of de stijging houdbaar is van karakter of dat er te veel tijdelijke factoren de prijzen laten stijgen, aldus Sober Look.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Welkom in Griekenland, waar ziektes als kanker niet langer als dringend worden beschouwd...

Onderzoekers van de universiteit van Oxford publiceerden vorige maand een vernietigend rapport voor de Griekse leiders en de troïka van EU, ECB en IMF. Daaruit moest blijken day tussen 2009 en 2011 het Griekse budget voor ziekenhuizen met 25% werd gereduceerd, terwijl de overheid zijn uitgaven inzake famaceutica halveerde, wat tot het verdwijnen van een reeks geneesmiddelen leidde.

De stijgende werkloosheid in het land en de koppeling van ziekteverzekeringen aan jobs maakten dat vandaag 800.000 mensen zonder toegang tot gezondheidszorg leven en afhankelijk zijn van humanitaire organisaties zoals Médecins du Monde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Grote zorgen over economie Italië

De economie van Italië is flink uit evenwicht. Het land zal snel ingrijpende maatregelen moeten nemen om uit de problemen te komen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Waarom Rusland geen schrik heeft van het westen

Rusland is niet langer bang van het westen, zowel ten opzichte van Europa als de Verenigde Staten. Als er sancties komen tegen de Russische inval in Oekraïne, dreigt Rusland al zijn Amerikaanse obligaties te verkopen. Daarnaast cumuleerde Rusland enorme hoeveelheden goud de laatste jaren en beschikt het over enorme voorraden grondstoffen. Maar er zijn nog politieke redenen waarom de Russen zich niets meer aantrekken van westerse dreigingen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Column Kees de Kort | Herstel komt op gang

De Europese cijfers over de inkoopmanagers dienstverlening zien er goed uit, vindt BNR's Kees de Kort. "Zelfs in Italië en Spanje gaat het allemaal weer duidelijk beter. Duitsland is de trotse koploper en er is maar één land dat duidelijk uit de toon valt: Frankrijk."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs