Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 24061 tot 24065
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Goud: secular bull market zal zich hervatten

Bar en boos, zo kan de storm worden samengevat die over de goud markt is getrokken. De goudprijs kreeg geen enkele strohalm om zich aan vast te klampen, maar werd genadeloos onderuit gehaald. Iedereen vraagt zich of hoe lang de malaise bij goud nog kan duren.

Mark O’Byrne, executive director in Dublin GoldCore, heeft als verkoper van gouden baren en munten een jarenlange ervaring met de markt opgebouwd. Voor hem is het sentiment bij de goudhandelaren van doorslaggevend belang en wanneer we ons daarop baseren lijkt het ergste leed geleden.

Bron: hol.es
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Het grootste schandaal in de gescheidenis van de mens, we hebben er allemaal mee te maken

‘The biggest scam in the history of mankind’ legt het accent op de Fed en geeft opnieuw een niet geheel juiste voorstelling van zaken. De ‘aandeelhouders’ van de Fed zijn inderdaad Amerikaanse commerciële banken, die een vastgesteld dividend ontvangen van 6%. Dat geld vloeit dus niet rechtstreeks in de zakken van de elite. Verder wordt de ‘interest on federal reserve notes’ door de Fed uitgekeerd aan de VS Treasury waardoor de winst grotendeels terugvloeit in de staatskas. In 2012 ging het om een bedrag van 88 miljard dollar. Per saldo bleef er in 2012 2,1 miljard dollar winst over. Daar wordt de elite niet rijk van.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Explosieve toename goudsmokkel in India

Dit jaar is er naar schatting zeven keer zoveel goud gesmokkeld als vorig jaar, het gevolg van importbeperkingen van de Indiase overheid. De importheffing werd stapsgewijs verhoogd van 2% naar 10%, maar dat heeft vooral meer illegale invoer van goud in de hand gewerkt. De smokkel wordt geschat op 150 tot 200 ton goud, tegenover een officiële import van 900 ton.

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Goud onder de 1000 dollar in 2014

Goud is volgens Nations verder van huis geraakt. ‘Met ‘huis’ bedoel ik dan ‘waarde’. Dit komt door het kwantitatieve verruimingsprogramma. Goud hoort niet op de huidige 1200 dollar te staan en had nooit op 1500 dollar mogen staan.’

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

De FED zal bitcoin niet stoppen

Kernen: “But what is the position of the fed from a policy perspective if there is one? Or what do you think the position of the U.S. government should be on Bitcoin, or other virtual currencies?”

Lacker: “That’s — for what they’re doing, it’s a free market and I don’t see why they have an interest in stopping it — at this point.”