EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24061 tot 24065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

Waarom er geen Europese sancties tegen Rusland zullen komen

Er hoeft niet verwacht te worden dat de Europese Unie zware sancties zal uitspreken tegen een mogelijk militair optreden van Rusland in de vroegere Sovjet-republiek Oekraïne. Dat heeft Joe Kaeser, chief executive van het Duitse industriële conglomeraat Siemens, tijdens een energieconferentie in de Amerikaanse stad Houston gezegd. De reden voor de Europese terughoudendheid kan volgens Kaeser ook heel gemakkelijk verklaard worden. De economische belangen zijn immers veel te groot. De topman van Siemens wijst er daarbij op dat de Russische gasleveringen voor de Europese economie van cruciaal belang zijn en hij zegt dat er dus duidelijk sprake is van een afhankelijke positie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

Wat doet de ECB later vandaag?

De ECB komt vanmiddag bijeen voor haar maandelijkse meeting. Wat mogen beleggers verwachten? Opnieuw een afwachtende houding van de Europese Centrale Bank, of toch een bescheiden rentestap?

De ECB komt vanmiddag bijeen voor haar maandelijkse meeting. Wat mogen beleggers verwachten? Opnieuw een afwachtende houding van de Europese Centrale Bank, of toch een bescheiden rentestap?

De druk op Mario Draghi als voorzitter van de ECB is hoog, immens hoog zelfs. Nog meer dan het geval is in de VS, worstelt de Eurozone met een te lage inflatie. Het jongste cijfer, 0,8 procent, is mijlenver verwijderd van de doelstelling ‘onder de 2 procent, maar dicht daarbij.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

Weerstand in goudprijs

De goudprijs lag de laatste dagen van de vorige week weer wat onder druk.  Dit keer door wat positievere data van de economie in de VS. Onder andere het consumentenvertrouwen was toegenomen. Hierdoor trok de aandelenmarkt weer wat aan en moest de goudprijs iets toegeven.

Lees verder op TOV-Hazel
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

EU steunt Oekraïne met ruim 11 miljard euro

De Europese Unie geeft aan bereid te zijn om de komende jaren 11 miljard euro aan financiële hulp te geven aan Oekraïne. Dit zal dan vooral gaan om leningen en een klein deel zal bestaan uit subsidies. Eerder heeft de EU al eens 600 miljoen euro aangeboden als steun.

[...]

Lees verder op hollandgold.nl
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

Verandering pensioenstelsel raakt vooral jongeren

Een verlaging van het percentage dat men belastingvrij kan sparen voor het pensioen zal vooral de jongeren raken. Voorheen kon met 2,25% belastingvrij sparen, in de toekomst is dat nog maar 1,75%. Een werknemer van 25 jaar loopt op die manier over zijn hele loopbaan €50.000 mis. Deze regering kan met deze aanpassing op korte termijn €3 miljard besparen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs