Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 24071 tot 24075
Bron: cio.nl
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Nemen machines miljoenen banen in?

Achtergrond - Voor we het weten, hebben slimme machines miljoenen banen van IT'ers ingepikt. Is deze inktzwarte voorspelling van Gartner voor 2019 een reële bedreiging of bangmakerij?

Bron: ad.nl
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

knokken om een baan

Tot 2024 zullen werknemers op de Nederlandse arbeidsmarkt moeten knokken om banen. Dat blijkt uit een onderzoek van ABN AMRO. Vooral vanwege de stijgende pensioenleeftijd blijft de beroepsbevolking tot 2024 groeien, schrijft de Volkskrant.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Contrair zijn is niet fijn

Contraire beleggers en contraire sites krijgen soms bakken kritiek, maar eens het gelijk bewezen is - hoor je daar nog weinig over. Contraire beleggers krijgen altijd kritiek omdat ze meestal tegen de markt in handelen. De massa weet het namelijk altijd het beste, niet?Laten we het voorbeeld nemen van Bitcoin.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Britten moeten 30 miljard euro extra besparen

Groot-Brittannië staat voor nog eens 25 miljard pond (30 miljard euro) extra besparingen. Dat heeft de Britse minister van Financiën George Osborne vandaag bekendgemaakt. Vooral in de sociale zekerheid zal worden gesnoeid, waarschuwde Osborne.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Bouwbedrijven blijven erg pessimistisch voor 2014

De bouwbedrijven in ons land blijven bijzonder pessimistisch gestemd voor 2014, zo blijkt uit de driemaandelijkse "bouwbarometer" van sectorfederatie Bouwunie. De economische crisis, de loyale concurrentie en sociale dumping zetten een druk op de prijzen in de sector. Bouwunie heeft het zelfs over dreigende verliezen: het werk levert te weinig op en de werknemers zijn te duur.