EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24071 tot 24075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Crisis voorbij? En al die ontslagen dan?

De maandelijkse consumentenbarometer van de Nationale Bank van België ging in maart in ieder geval fluks naar beneden en staat nu op – 8, het laagste peil in 7 maanden.  Bij een negatief cijfer zijn er meer pessimistische consumenten dan optimistische. Alleen bij een economische hoogconjunctuur valt er een positief cijfer te noteren. Eén en ander heeft duidelijk te maken met de nog altijd onzekere situatie op de arbeidsmarkt. Herstructureringen, fabriekssluitingen en faillissementen blijven immers het nieuws beheersen. Denk maar aan wat er gebeurde bij bedrijven als Heinz en TP Vision. Vandaar dat de Belgische consumenten minder vertrouwen hebben in de macro-economische toestand en denken dat de werkloosheid de komende maanden nog zal toenemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Is deflatie een tikkende tijdbom voor Europa?

Is de houding van de Europese centrale bank tegenover deflatie dubbelzinnig en bedreigt dat de broze economische groei in de eurozone en dus ook de bedrijfswinsten ?

Is de houding van de Europese centrale bank tegenover deflatie dubbelzinnig en bedreigt dat de broze economische groei in de eurozone en dus ook de bedrijfswinsten ?

Ja zegt Andrew Balls, ad1junct-directeur beleggingen bij de bekende vermogensbeheerder Pimco. Volgens hem zit er weliswaar een mooie toename van de Europese economische groei aan te komen, maar kan die snel ook weer bedreigd worden door een reëel gevaar voor deflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Geeft deze vrouw het definitieve startschot voor de Europese beurscorrectie ?

Janet Yellen, de nieuwe voorzitter van de Federal Reserve, heeft als opvolgster van Ben Bernanke geen gemakkelijke opdracht gekregen: ze moet de Verenigde Staten uit een lange periode van een extreem soepel monetair beleid loodsen en tegelijk de economische heropleving op peil  houden.  Het wordt de komende maanden voortdurend tussen twee vuren lopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Waarom de dure euro u op termijn armer zal maken

Als u staat te tanken kan u blij zijn dat de koers van de euro momenteel zo hoog is, want aangezien olieproducten in de zwakkere dollar worden betaald, loopt de prijs van uw tankbeurt niet te hoog op. Maar de hoge eurokoers houdt ook gevaren in, die ook uw portemonnee kunnen treffen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Dit is de eerste generatie waarbij de kinderen het slechter hebben dan de ouders

Generaties lang waren we in staat om onze welvaart te verhogen. Aangezien onze ouders nog een huis konden bouwen met 1 inkomen, moeten de ouders tegenwoordig met 2 gaan werken om alle kosten te kunnen dragen en een huis af te betalen. Heeft de welvaart zijn limieten bereikt? Het is toch de droom van ieder kind om het beter te hebben dan zijn/haar ouders, niet?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs