EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24076 tot 24080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014

De aanval op de petrodollar is ingezet.

On the heels of Russia's potential "holy grail" gas deal with China, the news of a Russia-Iran oil "barter" deal, it appears the US is starting to get very concerned about its almighty Petrodollar

On the heels of Russia's potential "holy grail" gas deal with China, the news of a Russia-Iran oil "barter" deal, it appears the US is starting to get very concerned about its almighty Petrodollar

We suspect these sanctions would have more teeth than some travel bans, but, as we noted previously, it is just as likely to be another epic geopolitical debacle resulting from what was originally intended to be a demonstration of strength and instead is rapidly turning out into a terminal confirmation of weakness.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014

Oekraïne dreigt met arbitrage in gasconflict

Oekraïne dreigt met een internationale arbitrage als Rusland de prijs van gas niet verlaagt. Dat zei de minister van Energie Joeri Prodan zaterdag. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014

Moody's verlaagt rating Oekraïne verder

Het Amerikaanse ratingagentschap Moody's heeft gisteren opnieuw de kredietwaardigheid van Oekraïne verlaagd van Caa2 naar Caa3. Aanleiding is de politieke crisis in het land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014

Waar komt het Europese aardgas vandaan?

Tijdens en na de omwenteling in de Oekraïne is er veel aandacht geweest voor de Europese afhankelijkheid van Russisch aardgas. Voor Euan Mearns was dit reden genoeg om eens te kijken naar de herkomst van het aardgas dat Europa opstookt. Op zijn weblog Energy Matters staat een uitgebreid verhaal getiteld “The Fantasy of European Gas Independence“.

[...]

Lees verder op cassandraclub
Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014

Ons pensioenverdriet

Vanaf aanvang 2014 wordt de pensioengerechtigde leeftijd elk jaar met twee maanden verhoogd naar 66 jaar in 2018, waarna er een eindsprint komt naar 67 jaar in 2018. Nu al is er veel verwarring over deze maatregel van de overheid. Immers, veel mensen weten namelijk niet het verschil tussen pensioen en AOW  (Algemene Oudersdomwet). Wat de overheid feitelijk bedoelt is dat de AOW-leeftijd omhoog wordt geschroefd, dat wil zeggen het staatspensioen. Dat is slecht nieuws zou je zeggen, maar het kan nog slechter.

Lees verder op vrijetribune.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs