EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24081 tot 24085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

100.000 miljard dollar schulden, hoe geraken we daar ooit van af?

De Bank for International Settlements maakte deze week bekend dat de landen wereldwijd liefst 100.000 miljard dollar overheidsschulden hebben. De Verenigde Staten alleen al zijn goed voor 43.000 miljard dollar. Cijfers die de overheidsschuld van de altijd met de vinger gewezen zondebokken zoals Griekenland en Italië doen verbleken. De schulden beginnen in ieder geval een zodanige omvang aan te nemen dat steeds meer mensen zich afvragen hoe de landen er ooit nog in zullen slagen om die af te bouwen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Streef niet naar economische gelijkheid, maar naar redelijkheid

Als de financiële crisis ons iets geleerd heeft is het wel dat het huidige neoliberale systeem aan vernieuwing toe is. Toenemende inkomensongelijkheid en te hoge schulden zijn geen goede voedingsbodem voor een duurzame economie. We moeten volgens Cor Wijtvliet niet streven naar meer gelijkheid, maar naar meer redelijkheid. Alleen zo behoud je de balans tussen een sociaal systeem en een systeem dat inspanning beloont.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Morgan Stanley: “We moeten eerlijk zijn, de economie zal traag blijven groeien”

Er zijn twee manieren waarop een economie kan groeien: 1) door de groei van de bevolking 2) door de groei van de productiviteit. Aangezien de Verenigde Staten minder jobs creëert dan de groei van de bevolking, moet de economische groei voornamelijk komen van de productiviteitsgroei, maar ook daar wringt het schoentje.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Franse economie is ziek, heel ziek !

Terwijl in Frankrijk alle ogen gericht zijn op wat er precies gebeurde toen de vorige president Sarkozy werd afgeluisterd en over wie daar precies van op de hoogte was, gaat het bij onze zuiderburen allesbehalve goed met de economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Poetins spelletjes zijn de prijs die de EU betaalt voor haar populistische toegevingen aan nationale belangen

De schuldencrisis was een schoolvoorbeeld van de fundamentele verdeeldheid binnen de EU. Tegenstrijdige economische belangen kwamen tot uiting in diametraal tegenovergestelde visies omtrent de politieke, institutionele, monetaire en financiële toekomst van de Unie.  Na de aanpak van de Russische militaire agressie in Oekraïne mag aan dat lijstje nu ook het Europese buitenlandbeleid worden toegevoegd.

Deze crisissen bewijzen dat de 28 individuele lidstaten van de Europese Unie allesbehalve op één lijn staan. Het leiderschap tracht wanhopig de indruk te geven dat er wél Europese eenheid is en dat er wél daadkrachtig wordt gereageerd, maar veel meer dan mooie doch inhoudloze woorden weet men niet af te leveren, schrijft Wolfgang Münchau in de Financial Times.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs