Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 24101 tot 24105
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Faber: “De bubbel zal barsten” en “Geef mij maar goud i.p.v. Bitcoins”

In een interview met Bloomberg TV praat de legendarische belegger Marc Faber over de desastreuze gevolgen van het beleid van de Federal Reserve.

Dit beleid zorgt voor problemen over heel de wereld. De rubberen band is zo ver uit elkaar getrokken, dat ze ieder moment kan knappen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

John Mauldin: Economie tussen optimisme en pessimisme

Je hebt optimisten, zij die alles altijd door een roze bril bekijken en je hebt de natuurlijke tegenhangers: de pessimisten, waaronder een aantal eeuwige doemdenkers. De gulden middenweg is meestal de weg die gezocht dient te worden en die wordt in de ideale wereld vertegenwoordigd door de realisten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

'AOW-leeftijd moet naar 70 jaar'

"Daarnaast moeten we nadenken over deeltijdpensioen," aldus Van der Lecq. De politieke partijen discussiëren nog over een verhoging van de AOW-leeftijd naar 66 of 67 jaar. Van der Lecq pleit zelfs voor een verhoging naar 70 jaar.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Rabo mag naar de beurs

Rabobank Certificaten worden per 27 januari 2014 verhandelbaar aan Euronext Amsterdam. Hiermee hebben de houders van Rabobank Ledencertificaten op 14 januari op de buitengewone vergadering van ledencertificaathouders met een meerderheid van 99,79 % ingestemd. Rabobank Ledencertificaten worden voor de notering omgewisseld in Rabobank Certificaten.