Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 24126 tot 24130
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Goudprijs update 15 januari 2014

De goudprijs zakte vandaag met bijna 1% naar $1.240,90 per troy ounce, terwijl zilver bijna 2% lager staat op $20,27 per troy ounce. De prijzen van de edelmetalen staan onder druk door een positief bericht van de Wereldbank over de groei van de wereldeconomie. Ook speelde de sterkere dollar een rol.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Roubini waarschuwt voor 11 vastgoedbubbels

Nouriel Roubini waarschuwt voor 11 landen waar een potentiële vastgoedbubbel aan de gang is en voor nog eens 6 landen waar sommige steden last hebben van een overwaardering van het vastgoed. In deze lijst staan verschillende grote landen waardoor de impact wereldwijd voelbaar kan worden, aldus The Washington Post.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Het volk moet zich verzetten tegen de Elite en bankiers, het is genoeg!

De schuldvraag van TROS radar is vele malen bekeken en neemt je mee op een zoektocht naar de oorsprong van geld, schuld en de crisis. Hoe is het zo ver gekomen? En waar staan we nu? en wat blijkt niemand van de politiek heeft waarschijnlijk deze docu niet gezien want Kamervragen worden er niet gesteld en zelfs als de RABO fraude pleegt blijven de heren en dames in Den haag stil want vragen stellen over deze banken-Elite nee dat mag niet.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Paus 'zuivert' toezichthouder bank Vaticaan

Paus Franciscus heeft woensdag vier van de vijf leden vervangen van het kardinaalscollege dat toezicht houdt op het IOR, de bank van het Vaticaan.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Poetin: 'First we take Kiev, then we take... Budapest'

Andrey SmirnovNadat in december - en ondanks aanhoudend protest van de lokale bevolking - eerst Oekraïne voor Russisch geld en gas zwichtte, zet de Russische president Vladimir Poetin zijn Oost-Europese heroveringstocht gewoon verder. Russische bedrijven gaan namelijk twee kernreactoren bouwen in Hongarije. Poetin en de Hongaarse premier Viktor Orban hebben daartoe dinsdag een overeenkomst ondertekend. Waarde: 11 miljard euro,die door de Russen met een lening op 30 jaar wordt geprefinancierd.