EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24126 tot 24130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

ECB maakt zich tóch zorgen over inflatiepeil

De ECB slaat nu toch een iets andere toon aan over de inflatie, of beter: het gebrek aan inflatie in de Eurozone. Dat lijkt de opmaat te vormen voor aanvullende maatregelen op korte termijn, wellicht donderdag al.

De ECB bij monde van Mario Draghi lijkt een draai te maken over de inflatie. Tot op heden heette het dat ‘de ECB is gecommitteerd om prijsstabiliteit te handhaven, en dat wordt gereflecteerd in de middellange en lange termijn inflatieverwachtingen en dat is solide verankerd’.  Zwaar ambtelijke taal natuurlijk. Als we dit even in normale bewoordingen neerzetten komt het erop neer dat de ECB meent dat haar inflatiebeleid goed is en dat dit duidelijk goed door de markt wordt opgepikt qua inflatieverwachtingen. Oftewel: de markt verwacht op termijn een wat aantrekkende inflatie dankzij het huidige ECB beleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

'EU kan 45 dagen zonder gas uit Oekraïne'

De Europese gasreserves zijn groot genoeg om het anderhalve maand te stellen zonder gas uit Oekraïne. Dat heeft de Brusselse lobbygroep Gas Infrastructure Europe berekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

De beste Tweets over de oorlog in Oekraïne

Een tweet zegt soms meer dan 1.000 woorden. Een samenvatting van enkele tweets zegt soms meer dan een verhaal. Deze tweets over de oorlog in Oekraïne vatten alles samen ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Wordt dit de nieuwe commodity?

Krijgen handelaren en beleggers straks een nieuwe commodity om te verhandelen? Zoals het er nu naar uitziet, wordt er binnen maximaal twee jaar een commodity toegevoegd aan de bestaande commodities.

Het zou een schaars gebeuren zijn: de introductie van een nieuwe commodity. Maar het heeft er alle schijn van dat het binnen (maximaal) twee jaar wel zo ver is: (draadloos) breedband als commodity. Breedband is schaars, de vraag is groot en zeker de kleinere breedbandproviders zullen interesse hebben in de verhandelbaarheid van (draadloos) breedband.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

De echte reden waarom Rusland niet langer bang is voor het Westen

Rusland heeft in de Krim grotendeels vrij spel. De Russische president Vladimir Poetin weet immers dat hij van de Europese Unie weinig weerwerk te vrezen heeft. Dat voert de Britse journalist Ben Judah, auteur van het boek ‘Fragile Empire’, in het online magazine Politico aan. Hij merkt op dat Rusland niet langer meer hetzelfde respect voor West-Europa heeft dan in de periode na de koude oorlog. Poetin beseft volgens Judah dat hij geen vrees meer hoeft te hebben voor een kordaat optreden van de Europese landen, die immers alleen nog interesse zouden laten blijken voor het aantrekken van Russische rijkdom.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs