EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24141 tot 24145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Portugal tenminste tot 2035 onder controle van de troïka

Portugal zal nog tot 2035 onder het toezicht van de troïka van ECB, EU en IMF blijven. Dat heeft president Anibal Cavaco Silva gezegd in zijn introductie tot 'Roteiros VIII' (roadmap), waaruit het Jornal de Negocios citeert:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Libië exporteert meer ruwe olie, maar wie wordt daar beter van?

Wie profiteert van de gemelde toename van de Libische verkopen van ruwe olie? Op de 1ste plaats blijkbaar de ongecontroleerde groepen die het land proberen leeg te plunderen. Ze steken het geld voor de verkoop van de olie in eigen zak. De noodlijdende regering kan fluiten naar die centen.

Er was afgelopen weekend namelijk het bericht dat een groot Libisch olieveld opnieuw in de productie was gekomen. De Libiërs kunnen nu weer meer ruwe olie exporteren en dat weegt natuurlijk op de prijs. Het zou meer bepaald gaan om 500,000 vaten die per dag extra op de markt komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

7 signalen dat Amerikaanse aandelen een top vormen

Dinsdag 4 maart is volgens MarketWatch de dag die het begin van het einde van de huidige stierenmarkt inluidde. Op die dag steeg de Dow Jones 227 punten op het bericht dat Russische troepen zich terug trokken uit Oekraïne. Dit was een euforisch signaal dat lijkt op bewegingen tijdens een manische fase. De meest gehate stierenmarkt uit de geschiedenis loopt op zijn einde. Deze 7 signalen bevestigen dit ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Column Kees de Kort | Natte kranten

Kees de Kort vat het ogenschijnlijk meevallende banencijfer uit de Verenigde Staten even kort samen: "Natte kranten, het was helemaal niets."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

De wereld heeft $100 biljoen schuld, wat betekent dat?

In het laatste rapport van de BIS lezen we dat de wereldwijde schuld de grens van $100 biljoen gepasseerd is. Een onvoorstelbaar groot bedrag, waarvan ruim 40% ontstaan is sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008!! Wat betekent deze exponentiële wereldwijde schuldengroei?

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs