EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24141 tot 24145
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Onderlinge handel tussen leden van de eurozone is sinds de introductie van de euro verdubbeld

Daniel RolandDe landen van de eurozone hebben hun onderlinge handel sinds de introductie van de euro met meer dan 100% zien toenemen, blijkt uit een studie die de universiteit van Tel Aviv in januari publiceerde. Volgens de auteurs van de studie zijn het vooral de landen in het Middellandsezeegebied die hun onderlinge handel sterk opvoerden, maar ook de handel met niet-leden nam met 35% toe.

Op het blog van de London School of Economics schrijft econoom Tal Sadeh dat dit de bevestiging is voor al wie de eenheidsmunt verdedigt:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

'Geen extra bezuinigingen in Griekenland'

Griekenland is nog stevig in onderhandeling met zijn geldschieters over de hervormingen die het land moet doorvoeren, maar de trojka dwingt de Grieken niet om verder te bezuinigen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Vraag naar fysiek goud steeg in 2013 met 33%

Ondanks de forse prijsdaling van vorig jaar werd er ook meer fysiek goud gekocht. Veel meer, want de vraag naar munten en baren steeg met 33% ten opzichte van 2012. Ook werden er vorig jaar meer gouden juwelen verkocht dan in 2012. Dat blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Dit signaal kan de goudprijs vleugels geven

De goudprijs is al aardig opgekrabbeld, maar heeft nog een lange weg af te leggen. Volgens technisch analisten staat goud op het punt een cruciaal niveau uit te nemen, waarna een flinke sprint mag worden verwacht. Omhoog wel te verstaan.

De goudprijs is al aardig opgekrabbeld, maar heeft nog een lange weg af te leggen. Volgens technisch analisten staat goud op het punt een cruciaal niveau uit te nemen, waarna een flinke sprint mag worden verwacht. Omhoog wel te verstaan.

Het kunnen cruciale dagen en weken worden voor het goud. Een eerste aanzet tot een prijsstijging is gegeven, zaak is nu om daar een verlengstuk aan te breien. Wanneer een aantal technische signalen gegeven worden zou het allemaal erg snel kunnen gaan, veel sneller dan we nu allemaal denken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

China zal de wereld verbazen met stiekeme goudaankopen

Een eventuele aankondiging van China over de goudreserves kan de start zijn van een epische rally van de goudprijs. Heel wat beleggers zitten momenteel niet in goud. Ze wachten totdat de prijs richting $1.000 gaat om te kopen. Maar ik ben bang dat we daar niet meer geraken.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs