EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2416 tot 2420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 oktober 2017

Video: Poetin ontmoet zakenmensen in Duitsland

Vorige week was de Russische president Poetin in Duitsland voor een bijeenkomst met de kopstukken van het Duitse bedrijfsleven. Tijdens deze ontmoeting benadrukte Poetin het belang van een goede handelsrelatie tussen beide landen, omdat Duitsland na China de belangrijkste handelspartner is van Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 17 oktober 2017

Wat is die Chinese olie voor yuan voor goud deal?

De laatste weken wordt er door goudbeleggers veel gesproken over een zogenaamde “olie voor yuan voor goud deal”. Het is een verhaal dat onlangs in de wereld werd gebracht en dat vervolgens een eigen leven begon te leiden op het internet. Waar komt dit verhaal opeens vandaan? En hoeveel waarde moeten we eraan hechten?

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 17 oktober 2017

The Economist: “Xi Jinping heeft meer invloed dan Donald Trump”

Xi Jinping heeft meer invloed dan Donald Trump. Dat schrijft The Economist in zijn jongste nummer en het benadrukt dat met zijn cover. Het magazine heeft aandacht voor China en zijn leider Xi Jinping en dat naar aanleiding van het vijfjaarlijkse congres van de Communistische Partij in dat land, dat op 18 oktober van start gaat. “Wel is voorzichtigheid geboden,” aldus het tijdschrift. “Want Xi heeft geen plannen om China of de wereld te verbeteren.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 16 oktober 2017

China wil aandeel in Saoedische oliegigant Aramco?

China zou bereid zijn een belang van 5% te nemen in de Saudi Aramco, de grootste olieproducent van Saoedi-Arabië. Volgens Reuters overweegt een consortium bestaande uit de Chinese oliebedrijven PetroChina en Sinopec en een groot Chinees staatsfonds een aandeel in het Saoedische oliebedrijf te nemen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 16 oktober 2017

Trump stelt nieuwe eisen voor NAFTA; Mexico en Canada bibberen

De Amerikaanse president Donald Trump heeft nieuwe druk gezet op het North American Free Trade Agreement (Nafta), het vrijhandelsakkoord dat de Verenigde Staten bijna een kwarteeuw geleden met buurlanden Canada en Mexico heeft gesloten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs