EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2416 tot 2420
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

Kim Jong-un leeft als opgejaagd wild

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un is zo bang om door een Amerikaanse raket of een speciale legereenheid te worden omgebracht dat hij zich enkel nog bij zonsondergang verplaatst en veelvuldig van voertuig wisselt om zijn vijanden te verschalken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

Euro stijgt naar hoogste peil in maanden

De toespraak van ECB-voorzitter Mario Draghi over het monetaire beleid heeft nogal een impact gehad. De euro is naar zijn hoogste niveau gestegen in 12 maanden tijd. In verhouding met zijn Amerikaanse tegenhanger is de waarde flink gestegen, de euro dollar-koers is op enkele dagen tijd van 1,11 dollar naar 1,14 dollar gesprongen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

Wat als Janet Yellen wordt afgezet door Trump?

Het rommelt een beetje bij de Amerikaanse centrale bank, eerder deze week werd voorzitter Janet Yellen van de Federal Reserve een vraag gesteld tijdens een persconferentie aangaande haar positie binnen de instelling, maar die ontweek ze zonder verpinken. Er wordt gespeculeerd dat haar termijn volgend jaar zal aflopen en ze vervangen zal worden door iemand die wordt aangesteld door President Trump zelf.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

ECB kan niet genoeg Duitse staatsobligaties kopen

De ECB loopt de laatste maanden tegen de grenzen van haar eigen stimuleringsprogramma aan, want uit de meest recente data van de centrale bank blijkt dat er de laatste maanden al minder Duitse, Nederlandse en Finse staatsobligaties worden opgekocht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

NAVO ziet cyberaanval als aanval op de coalitie

De NAVO waarschuwt dat ook een cyberaanval op één van de lidstaten gezien wordt als een aanval op de gehele alliantie, zoals vastgelegd in artikel 5 van de NAVO. Deze waarschuwing kwam na de cyberaanval van vorige week, waardoor de computersystemen van verschillende banken, bedrijven en ministeries in Oekraïne op hol sloegen. De aanval verspreidde zich daarna ook in andere landen.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs