EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24156 tot 24160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Chinees vastgoed duurder dan Japans vastgoed

In Azië is een strijd om de suprematie aan de gang waarbij China en Japan steeds nadrukkelijker tegenover elkaar komen te staan. Economisch gezien was Japan jarenlang superieur aan China maar daar is de jongste jaren in snel tempo verandering in gekomen. De Japanse economie kwakkelt, de Chinese bloeit!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Goudprijs update 10-03-2014

Afgelopen vrijdag daalde de goudprijs door een beter dan verwacht banencijfer uit de VS. Vandaag was er een klein herstel, maar het mag eigenlijk geen naam hebben. Het gele metaal zit nog steeds in het opwaartse trendkanaal die begin dit jaar werd ingezet. De zilverprijs bleef vandaag vrijwel onveranderd.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Chinese vraag naar goud daalt met 17%

In het eerste kwartaal wordt er naar schatting 17% minder goud verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, aldus de China Gold Association. Daar moet bij gezegd worden dat 2013 een absoluut recordjaar was voor de Chinese goudmarkt. De vraag steeg toen met 41% ten opzichte van 2012. Voor heel 2014 schat de China Gold Association de vraag opnieuw in op meer dan 1.000 ton goud.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

ECB's Noyer niet blij met sterke euro

Bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB) zijn niet blij met de recente kracht van de euro, zegt Christian Noyer, lid van het beleidsbepalend comite van de ECB, maandag.

Bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB) zijn niet blij met de recente kracht van de euro, zegt Christian Noyer, lid van het beleidsbepalend comite van de ECB, maandag.

"Het is duidelijk dat wanneer de euro aantrekt dat een additionele neerwaartse druk op de economie en een neerwaartse druk op de inflatie uitoefent", zei Noyer in een interview op Bloomberg TV. "We zijn op dit moment duidelijk niet gelukkig."

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Dit is waarom goud NIET verder zal stijgen

Volgens SafeHaven komt er mogelijk een einde aan de sterke rally van de goudprijs van de afgelopen 2 maanden. Voornaamste indicatie is de zwakke reactie op de gebeurtenissen in Oekraïne, dit had de goudprijs in vuur en vlam moeten zetten terwijl het nu eerder ter plaatste bleef trappelen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs