Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 24161 tot 24165
Bron: hol.es
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

‘Rijke mensen creëren geen banen!’

Terwijl Amerika met de hoogste werkloosheid en ongelijkheid in geschiedenis worstelt, biedt iedereen concurrerende oplossingen voor het probleem. In deze oorlog der klassen is een ding al zo vaak herhaald dat veel mensen het nu als een feit beschouwen. Namelijk dat:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

Goud en zilver report (Week 2)

De goudprijs steeg de afgelopen week met 0,3% naar €913 per troy ounce. De zilverprijs zakte in een week tijd naar €474,16 per kilogram, een verlies van een half procent. Een teleurstellend banencijfer op vrijdag zetten de koersen weer iets hoger. Toch was er geen richtinggevend nieuws voor de goudmarkt. Lees het weekoverzicht op Marketupdate.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

'Total investeert in Brits schaliegas'

Dat melden verschillende Britse media. Total wordt daarmee de eerste grote oliemaatschappij die in Brits schaliegas gaat investeren. 

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

'Een op drie goede doelen voldoet niet aan de eisen'

© anp. Een derde van de goede doelen waar de Belastingdienst vorig jaar de boeken heeft gecontroleerd, voldoet niet aan de eisen. Dat meldt de NOS zondag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

BP lijdt nederlaag bij rechtszaak olieramp

Oliemaatschappij BP heeft een gevoelige nederlaag geleden bij een rechtszaak over de schadevergoedingen die het bedrijf moet betalen in verband met de olieramp in de Golf van Mexico in 2010. De federale rechtbank in New Orleans verwierp gisteren het verzoek van BP om de schadevergoedingen aan banden te leggen. De claims zijn volgens BP in veel gevallen "fictief en absurd", maar omdat haar verzoek is verworpen dreigt de oliemaatschappij miljarden te moeten betalen.