EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24161 tot 24165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Het goud is rijp voor een comeback

Waarnemers die bij het begin van 2013 verklaarden dat het nieuwe jaar een annus horribilis zou worden voor het goud zullen waarschijnlijk met de vinger zijn nagewezen als zijnde gek. Niets wees er immers op dat de goudprijs over een periode van 12 maanden met zowat een kwart zou depreciëren. Wat nochtans is gebeurd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Schudt dreigende deflatie Europese centrale bank eindelijk wakker?

De inflatie in de eurozone is in maart gedaald tot 0,5%, eentiende procentpunt lager dan de meeste analisten verwachtten. De Europese kerninflatie, die voedsel en energie met hun grilliger prijsvorming buitensluit, daalde ook: van 1 naar 0,8%. Deze nieuwe cijfers voeden de vrees voor deflatie in de eurozone. Zij komen vlak voor de vergadering van het

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Toenemende ongelijkheid tussen rijk en arm bedreigt ook uw geld

Vlaamse televisiepresentator Jean Leyers maakte onlangs indruk met zijn nieuwe documentairereeks “Arm en rijk”, waarin hij stilstaat bij de overal in de wereld toenemende verschillen tussen de armen en de rijken en bij de toenemende ongelijkheid. Hij is trouwens niet de enige die vindt dat dit een thema is dat aandacht verdient. Ook de Franse successchrijver Jean-Louis Servan Schreiber brengt in zijn nieuwste boek “Pourquoi les riches ont gagné?” die ongelijkheid onder de aandacht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Energiebaas Arash Azami over onafhankelijkheid in energie en geld

Paul Buitink praat met Arash Aazami over zijn bedrijf Bas Nederland dat als eerste energiebedrijf wereldwijd Bitcoin accepteert. Paul en Arash gaan uitgebreid in op de voordelen van een vrije markt in energie en het financiële wezen om zo vrijheid en een betere wereld te krijgen.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

De Chinese groei is oké

Het zal weinigen ontgaan zijn, dat de Opkomende Markten niet langer de veel bejubelde lievelingen zijn van de belegger. Veel beleggers geloven niet langer meer, dat deze landen sterk en veerkrachtig zijn. Eerder is het tegendeel waar: ze zijn misschien wel erg kwetsbaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs