Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 24176 tot 24180
Bron: debitcoin.org
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Topondernemer Van der Chijs positief over Bitcoin China, kritisch over BTC hippiecultuur

Paul Buitink van debitcoin.org praat met Marc van der Chijs, voormalig serie-ondernemer in China en nu managing partner bij Cross Pacific Capital Partners in Vancouver, Canada. Marc was onder meer oprichter van het Chinese equivalent van Youtube, genaamd Tudou, en is begin december door het blad Management Team uitgeroepen tot 1 van de 33 meest succesvolle Nederlandse leiders wereldwijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Meer dan 17 feiten om van achterover te vallen

Het gaat goed in de Verenigde Staten, zo goed zelfs dat ze voorspellen in een nieuw tijdperk te zitten. The Economic Collapse is het daar niet altijd mee eens. Deze keer verzamelde het .. feiten die de opmars van de Verenigde Staten enigszins in een ander daglicht plaatsen:

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Aantal slechte leningen op recordniveau in Spanje

De Spaanse financiƫle instellingen hadden in oktober een recordbedrag van 191 miljard euro (236 miljard dollar) aan slechte leningen in hun boeken. Dat blijkt uit cijfers die de Spaanse centrale bank vandaag bekendmaakte.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Amerikaanse economie: flexibeler dan de rest van de wereld

Enkele jaren geleden zagen de vooruitzichten voor de Amerikaanse economie er niet zo goed uit. De subprime crisis zette grote vraagtekens bij het Amerikaans groeimodel. Dat berust hoofdzakelijk op consumptie, die grotendeels wordt gefinancierd door kredieten. Deze aanpak kwam echter op losse schroeven te staan door de subprime crisis.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

De eurozone in 2014: Duitsland bloeit, de rest bloedt...

Wat staat de eurozone in 2014 te wachten? Volgens Hans-Werner Sinn, de voorzitter van het Duitse Ifo Instituut voor Economisch Onderzoek (Ifo staat hier voor "Information und Forschung"), krijgen we opnieuw meer van hetzelfde: een sterke economische groei in Duitsland, terwijl de rest van de eurozone stagneert. IFO voorspelt een groei van 1,9% voor Duitsland tegen een groei van 0,7% voor de eurozone als geheel. Omdat Duitsland goed is voor een derde van de eurozone-economie komt dit bijna overeen met een voortdurende stagnering/recessie in het niet-Duitse deel van de eurozone.