EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24176 tot 24180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

"Bitcoin is een piramidespel"

Volgens Nouriel Roubini is Bitcoin niets meer of minder dan een piramidespel. Als rekeneenheid is het ongeschikt, omdat de prijs zeer volatiel is. Als betaalmiddel is het ook niet geschikt, omdat er weinig transacties mee gedaan worden. Een waardeopslag is Bitcoin ook niet, omdat er geen tastbare bezittingen in Bitcoin zitten.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Hoe zit het ondertussen met platina en palladium

Zonder al te veel aandacht zijn de edelmetalen palladium en platina bezig aan een sterke opmars. Op de financiële markten ligt de focus altijd op goud en zilver, maar de twee andere edelmetalen lopen hun eigen parcours en dit heeft in bepaalde omstandigheden zo zijn voordelen. Platina en palladium breken nu uit na eerdere pogingen de laatste 12 maanden. Vooral voor palladium ziet het plaatje er goed uit aldus Gold Silver Worlds.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

De Krim dure aankoop voor Rusland

Het nu nog autonome schiereiland de Krim zou wel eens een dure aankoop voor Rusland kunnen zijn, wanneer de regio zich bij de grootmacht aan zou sluiten.

De begroting van de Krim kost Oekraine momenteel ruim e e n miljard per jaar, een bedrag waar Moskou verantwoordelijk voor zou zijn wanneer het schiereiland inderdaad geannexeerd wordt en bij Rusland gaat horen.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

4 redenen waarom George Soros een beter belegger is

George Soros is een icoon in de financiële wereld. Hij werd beroemd (en berucht) door zijn speculatie tegen het Britse pond. Een trade die hem 1 miljard dollar opleverde. En niet te vergeten, dit was in 1992! Toen werd er nog niet zo gemakkelijk gegoocheld met miljarden.

George Soros is natuurlijk niet zo maar op het hoogste niveau in de beleggerswereld geraakt. Hij is een zeer geslepen vos die perfect weet hoe hij zijn trades moet opzetten. Over het algemeen zijn er 4 elementen die van Soros een uitzonderlijk belegger maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Naar wat is het deze week uitkijken?

Het resultatenseizoen mag dan op zijn laatste benen lopen, er staat ook deze week weer behoorlijk wat op de agenda voor de beleggers om naar uit te kijken. Deze voormiddag komen de Europese financieministers – de eurogroep- in Brusssel samen om onder meer de jongste economische ontwikkelingen in de eurozone te bespreken. Daarbij zullen ze ook ongetwijfeld ook hun commentaar geven bij het besluit dat de Europe’se centrale bank vorige week nam om de rente  niet te verlagen en erop te hopen dat het herstel zonder bijkomende steunmaatregelen kan worden voortgezet.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs