EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24181 tot 24185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

In anderhalf jaar van complete chaos naar veilige haven

Het is nog niet zolang geleden dat zelfs gerenommeerde economisten de toekomstkansen van de euro somber inzagen en dat de “Grexit” op ieders lippen lag. Anderhalf jaar geleden was er sprake van een enorme chaos in de eurozone. Maar nadat de centrale bank gisteren de rente ongewijzigd liet, lijkt de droom van Mario Draghi, de voorzitter van de Europese centrale bank, om van de eurozone een eiland van stabiliteit te maken, steeds meer vorm te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Snowden: NSA adviseerde landen bij spionagewetten

De Amerikaanse veiligheidsdienst NSA heeft lidstaten van de Europese Unie geadviseerd in de procedure afluisteren wettelijk mogelijk te maken. Dat stelt klokkenluider Snowden, die de afluisterpraktijken van de NSA onthulde, in een schriftelijke verklaring aan het Europees Parlement (EP).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Een crash komt pas als niemand het verwacht

Altijd goed voor veel aandacht: het voorspellen van een crash op de beurzen. Welnu, dat doen wij dus niet voor de goede orde. Al was het maar omdat een crash pas komt als niemand daar op voorbereid is.

Altijd goed voor veel aandacht: het voorspellen van een crash op de beurzen. Welnu, dat doen wij dus niet voor de goede orde. Al was het maar omdat een crash pas komt als niemand daar op voorbereid is.

Doemdenkers zijn van alle tijden. Als de zaken opperbest gaan, zullen ze alle moeite van de wereld doen om ons er van te overtuigen dat dit niet kan blijven duren. Ze slepen langs alle kanten argumenten aan om ons te overtuigen dat er een worst-case scenario voor de deur staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Goud: $1.400 op korte termijn haalbaar

De goudprijs heeft de baisse krachten van zich afgeschud en lijkt op weg naar aanzienlijk hogere koersniveaus. Waar die hogere koersniveaus gesitueerd kunnen worden, durft eigenlijk niemand met enige mate van zekerheid te voorspellen. Er heerst een soort afwachtende stemming.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Euro naar hoogste stand sinds oktober 2011

De waarde van de euro is naar het hoogste punt sinds oktober 2011 gestegen. Een euro was aan het begin van de middag 1,39 Amerikaanse dollar waard.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs