EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24181 tot 24185
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Goud is in China gewoon geld

Wellicht vormt het gegeven dat in China goud ‘gewoon’ als geld wordt beschouwd, terwijl het Westen hier duidelijk anders tegenaan kijkt, een reden voor de goudkoorts in China. Hoog tijd voor een cultuuromslag?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Zonnecel ontworpen die warmte en zonlicht omzet in Energie

Energievergelijking.nl / Zonnecel ontworpen die warmte en zonlicht omzet in Energie

De Massachusets Institute of Technology ( MIT ) heeft een zonnecel ontwikkeld die warmte en zonlicht transformeert tot energie. Het instituut houd zich voornamelijk bezig met de warmtewinning uit de zon. Deze zonnecel kan naast licht transformeren tot energie ook gebruik maken van de warmte die van de zon afkomt.

Lees verder op energievergelijking.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Biomassa goed voor 30.000 nieuwe banen in landbouw

Als de Nederlandse chemische industrie voor de helft overstapt van fossiele grondstoffen naar biomassa, levert dat tienduizenden banen op. 

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

'Must see! De recente economische geschiedenis in één briljante, maar verontrustende grafiek'

De grote winnaars van de globalisering zijn de rijken en de Chinese middenklasse. De grote verliezers moeten daarentegen worden gezocht in de Amerikaanse middenklasse. Dat is de boodschap van een rapport van Branco Milanovic, econoom bij de Wereldbank en professor economie aan de Johns Hopkins University, over de aangroei van het inkomen van de wereldbevolking tussen de tweede helft van de jaren tachtig van de voorbije eeuw en het begin van de financiële crisis zes jaar geleden. James Plunkett, analist bij de denktank Resolution Foundation, raadt de elite op het World Economic Forum in Davos dringend aan de grafiek van Milanovic goed te bestuderen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Japanse Beleggers vluchten in Goud (+63%)

De grootste Japanse bullion retailer, Tanaka Kikinzoku Kogyo, verkocht in 2013 63% meer goud en boekte daarmee het beste cijfers sinds 5 jaar. Beleggers vluchten in goud uit angst voor inflatie en een verzwakking van de Yen. Het beleid van Minister President Abe om uit de deflatiezone te geraken door inflatie te creëren (Abenomics) duwt beleggers richting goud. 

Lees verder op wordpress.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs