Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 24191 tot 24195
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

15 signalen dat we de piek naderen van een immense bubbel

We horen steeds vaker dat alles goed gaat, maar je moet geen Nobelprijs winnaar zijn om te zien dat dit niet het geval is. De markten lopen veel verder voorop de economie en hoewel de markten niet altijd de evolutie van de economie volgen, is er toch enig verband waardoor een te grote discrepantie zorgt voor een correctie. Het tijdstip bepalen dat de bubbel barst is onmogelijk, maar The Economie Collapse ziet wel 15 signalen dat het niet veel langer kan duren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

We geven u nog een goede reden om (fysiek) goud te bezitten

Er is duidelijk enige manipulatie aan de gang op de goudmarkt, indien er 1.500 contracten ter waarde van $ 184 miljoen op de markt gedumpt worden op een illiquid moment, dan spreekt je niet over een normale marktwerking. Maar in China zien ze het graag gebeuren. De drang naar goud vanuit China is een ware paradigma verschuiving. Silver Doctors legt uit waarom goud zo populair is in China en waarom dit niet direct zal stoppen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Bitcoin valt niet te reguleren

Bitcoin is in feite zoiets als cash geld zegt Naked Capitalism, zonder de nadelen om altijd grote hoeveelheden cash op zak te moeten hebben. Er is een reden waarom criminelen liever cash of soms Bitcoins gebruiken: het is veel moeilijker, zo niet onmogelijk om de circulatie ervan op te volgen. Maar Bitcoin is een technologische revolutie, en bij definitie dan ook een goede ontwikkeling.

Bron: geldhonger.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Beleggen voor dummies: 'Wat is een optie?'

Een optie is een recht om binnen een afgesproken tijdsperiode een goed te kopen of te verkopen tegen een bepaalde prijs. Het is een in de beleggingswereld veel gebruikt instrument, het sprekende voorbeeld van een derivaat. Het onderliggende goed is dan een aandeel van een bedrijf. Aan dit recht van koop of verkoop hangt wel een prijskaartje. Maar hoe wordt de waarde van een optie bepaald? Wat is een call-optie? En wat is een put-optie? Wat is het verschil tussen een optie schrijven en een optie kopen? Lees het in dit artikel.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

'Je bent mooi en ontslagen'

Goede looks zijn als aantrekkelijke vrouw eerder een vloek dan een zegen voor je carrière. Tenzij je Miss Universe wil worden natuurlijk.

Regelmatig komen vrouwen in het nieuws die worden ontslagen, omdat ze te aantrekkelijk zijn, signaleert de New York Times.