EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2421 tot 2425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Dit is wat je moet studeren wanneer je miljardair wilt worden

Miljardairs als Bill Gates en Mark Zuckerberg zijn uitzonderingen. Algemeen heb je toch een goed diploma nodig om veel geld te verdienen. Het ene diploma is ook waardevoller dan het andere. De meeste miljardairs vandaag zijn bijvoorbeeld ingenieurs. Maar ook andere diploma’s geven kansen.

Wervingsbureau Aaron Wallis keek eens naar de top-100 miljardairs. Ze onderzochten of er een verband was tussen hun rijkdom en de studies die ze gedaan hebben. Hieruit bleek dat naast ingenieurs, verkopers en aandelenhandelaars het ook goed doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Rusland koopt half miljoen troy ounce goud bij

De centrale bank van Rusland heeft in augustus opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de centrale bank. In een maand tijd werd een half miljoen troy ounce bijgekocht, dat is omgerekend 15,55 metrische ton. Met deze laatste toevoeging komt de totale goudvoorraad van Rusland uit op 1.745 ton, wat omgerekend naar de actuele goudprijs een waarde van $73,5 miljard vertegenwoordigt.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

China krijgt afwaardering van S&P

Kredietbeoordelaar S&P heeft de kredietscore van China met één stap verlaagd van AA- naar A+, de eerste afwaardering sinds 1999. In een verklaring noemt de kredietbeoordelaar de snel stijgende schulden in China als belangrijkste reden voor de afwaardering.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 21 september 2017

7 redenen waarom jij nooit miljonair zal worden

Iedereen kan rijk worden. Er zijn veel verhalen te vertellen waarin gewone mensen door eenvoudige dingen te doen rijk zijn geworden. De ene spaart veel geld, de andere belegt op de juiste manier of een nobele onbekende wordt rijk met zijn eigen bedrijf. Iedereen heeft zijn ding waarmee hij/zij rijk kan worden.

Wanneer dat niet het geval is, zoals bij zovelen, dan komt dat waarschijnlijk door een van onderstaande fouten die je maakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 september 2017

Cyberleger Noord-Korea gevaarlijker dan velen vermoeden

Noord-Korea, ondertussen gekend als grootste gevaar voor de Aziatische economie is niet enkel militair een gevaar. Het grootste gevaar zijn namelijk niet de nucleaire wapens maar de opgebouwde cybercapaciteit welke wereldwijd kan toeslaan en bijzonder zware schade kan veroorzaken aan de Westerse economie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs