Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 2421 tot 2425
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

‘Russische activisten weten dat ze op elk moment kunnen worden vermoord’

‘Het door president Donald Trump uitgesproken ‘respect’ voor Vladimir Poetin, in een interview zondagavond op Fox News  en waarin hij de moorden door het Poetinregime vergeleek met Amerikaanse handelingen, luidt een nieuw tijdperk in de Amerikaans-Russische relaties in,’ schrijft Ruslandkenner David Satter in de Wall Street Journal. ‘Nooit eerder heeft een Amerikaans president laten doorschijnen dat politieke moorden acceptabel zijn of dat de VS schuldig zijn aan soortgelijke misdaden.

Volgens de heer Trump is het doel van een verbeterde relatie met de Russische president het creëren van omstandigheden voor een Amerikaans-Russische alliantie die de Islamitische Staat moet gaan bekampen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

Russische economie klimt uit het dal

De recent verschenen cijfers over de Russische economie maken duidelijk dat Rusland op de goede weg terug is. De afgelopen drie jaar heeft Rusland het niet bepaald gemakkelijk gehad, maar dit jaar zou het Russische bruto binnenlands product eindelijk weer eens kunnen gaan groeien.

Volgens de data die afkomstig is van de Federal Statistics Service had de Russische economie het afgelopen jaar te maken met een groeidaling van -0,2%. Ondanks het feit dat de Russische economie alsnog te maken had met een negatieve groei, was het uiteindelijke cijfer beter dan de verwachtingen. Het verwachte cijfer kwam namelijk uit op een groeidaling van -0,5%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 februari 2017

Gepensioneerd op zijn 34e en dit zijn de 5 beste tips die hij kan geven

Brandon, op zijn blog bekend als Mad Fientist, was een software ontwikkelaar die op zijn 34e financiële onafhankelijkheid bereikte. Dit wil zeggen dat hij genoeg geld had om zijn levensstijl vol te houden zonder te moeten werken.

Hij deelt 5 tips hoe hij zo jong al financieel onafhankelijk werd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 februari 2017

Is het nu nog verstandig om goudmijnaandelen te kopen?

Net als de analisten van het Goud en Zilver Rapport van Slim Beleggen is Doug Casey een man die al het een en ander heeft gezien en meegemaakt op de goud- en zilvermarkt. Op een vraag of het nu verstandig is om nog te beleggen in goud- en zilvermijnaandelen, antwoorde hij met een verhaal zoals onze analisten er ook verschillende kunnen vertellen.

In het geval va Doug Casey gaat het over Fortuna Silver Mines. Begin januari 2006 gaf Casey een koopaanbeveling voor de zilvermijn aan CAD 1,15. Dit was nadat de zilvermijn 500% was gestegen. Je zou je dus kunnen afvragen of het nog de moeite was om te beleggen in een aandeel dat al zo’n sterke stijging achter de rug had.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 februari 2017

Duitse exporteurs: "Wereldwijde recessie onvermijdelijk onder Trump"

De topman van de invloedrijke Duitse vereniging van exporteurs heeft vandaag ongemeen hard uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump en hem geobsedeerd door macht genoemd. Trump zal onvermijdelijk zorgen voor een wereldwijde recessie, klonk het nog.