EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24206 tot 24210
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

De beste beleggingen van de afgelopen dertien jaar

De beste beleggingen sinds 2001 waren aandelen in opkomende markten, goud en vastgoed. Deze categorieën haalden elk een gemiddelde rendement van meer dan 10% per jaar. De S&P 500 index en grondstoffen haalden het minste rendement.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Een berg cash van 2.800 miljard dollar en niemand die er iets mee doet

Geld is van eigenaar gewisseld en behoort vandaag de grote technologiespelers toe. Het is waarschijnlijk de grootste gamechanger van deze tijd. 2.800 miljard dollar of zowat acht keer onze totale staatsschuld is het geld dat geparkeerd staat bij ‘s werelds grootste - en voornamelijk Amerikaanse  technologiebedrijven. Dat blijkt uit een studie van adviesbureau Deloitte op basis van gegevens van financiëledatamaatschappij Bloomberg. De studie houdt geen rekening met financiële spelers omdat die bij wet bepaalde cashbuffers moeten aanhouden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Schuld eurolanden daalt voor het eerst sinds 2007

De staatsschuld van de eurolanden is in het derde kwartaal van vorig jaar voor het eerst sinds eind 2007 geslonken. Dat meldde Europees statistiekbureau Eurostat woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Jaarlijkse bijeenkomst van wereldleiders in Davos gestart

Met meer dan 2.500 deelnemers uit economie, politiek en wetenschap is woensdag in het Zwitserse skistation Davos de 44ste editie van het World Economic Forum (WEF) van start gegaan. Gedurende vier dagen wordt er overlegd, onder meer door meer dan 40 staats- en regeringsleiders en talrijke buitenlandministers, onder het motto "De hervorming van de wereld: gevolgen voor samenleving, politiek en economie".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Britse werkloosheid op laagste punt in bijna 5 jaar

De werkloosheid in Groot-Brittannië is door een flinke daling in het najaar van 2013 uitgekomen op het laagste punt in bijna 5 jaar. Dat maakte het Britse statistiekbureau woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs