EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24211 tot 24215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

'Nederland verdient flink aan globalisering'

Nederland heeft de afgelopen decennia sterk geprofiteerd van de globalisering van de wereldeconomie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

10 april wordt een cruciale datum voor de wereldgeschiedenis

De G8 heeft Rusland uit het clubje geschopt omdat ze 'De Krim' van Oekraïne hebben gestolen. Hiermee geven ze een signaal af, maar kunnen ze Rusland niet isoleren. Rusland behoort nog steeds tot de G20 en daar is er meer weerstand om Rusland uit dat clubje te zetten. Dit is op zijn beurt ook het gedroomde excuus van China om de dominantie van de VS binnen het IMF aan te pakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

China voert geplande hervormingen rustig door

De Chinese Premier Li Keqiang kondigde op het National People’s Congress in de tweede helft van vorig jaar hervormingen aan, hervormingen die noodzakelijk zijn om de transitie te maken van een export- en consumentengerichte economie. Het spreekt voor zich dat dit een proces van iets langere datum is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Rusland wil eigen betalingssysteem in elkaar gaan zetten

The more the West attempts to "isolate" Russia and pushes it away from its "core values" and of course the US Dollar, the more Russia will seek the safety of a non-dollar based system. We have previously described how Putin has been scrambling to enmesh Russia in tight bilateral commodity-based trade with both China and India, and now it is Russia's turn to announce it would seek its own "national payment settlement system" following last week's surprising and unmandated service halts by both Visa and MasterCard, which as Vladimir Putin said earlier today, will be a "bid to reduce economic dependence on the West."

Putin observed, cited by AFP, that Russia is aggressively looking to trim its dependence on the west for payment settlement: "In countries such as Japan and China these systems work, and work very well," Putin told lawmakers in televised remarks.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Oliemarkt Amerika pompt 8 miljoen vaten per dag

David Lennox, resources analyst bij Fat Prophets, maakte een analyse van de oliemarkt naar aanleiding van de gebeurtenissen die recent in het oostelijke deel van de Oekraïne hebben plaatsgevonden. De positieve boodschap is volgens hem dat de Amerikaanse energie een steeds stevigere buffer op de markt begint te vormen.

De Amerikaanse oliebedrijven pompen momenteel 8 miljoen vaten per dag boven en dat is een opmerkelijke stijging ten opzichte van enkele jaren geleden. Anderzijds is de reservecapaciteit van die bedrijven nog steeds onvoldoende om het wegvallen van de Russische export naar het westen te compenseren, zeker wat de ontginning van schaalolie en –aardgas betreft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs